Meny Stäng

Etikett: Abilica

En motivationshöjare

Träningsdippar har vi förmodligen alla haft, när motivation och inspiration tryter blir det lätt så. Ett bra tips kan vara att hitta något som triggar igång träningslusten igen, till exempel en app där du kan följa upp dina träningsframsteg på ett kul sätt!

Träningsprodukter från Abilica kan nämligen kombineras med Abilicas app för att nå nya mål och hitta rätt motivation i vardagsträningen igen. Träna styrka och uthållighet eller skapa egna träningspass när du vill och var du vill. Appen innehåller dessutom instruktionsvideor för att inspirera till en mer varierad träning. Kul tycker vi!

Abilica_w5

Stepup bräda, hantel vinyl kettlebells, hantelset 2-pack, hantelset fitnessbar 2-pack, gymboll, träningsband exertube

Tillbaka till goda vanor!

Nu har säkert många, liksom jag, kommit igång med träningen igen efter semestern. Därför känner jag mig extra inspirerad att inte bara gå till gymmet, utan även öka på mitt hemmagym med lite enklare produkter som smidiga hantlar, yogamatta och stepup-bräda.

När jag tränar vill jag vara omringad av starka och glada färger som ger mig energi att fortsätta när det börjar bli tungt och jobbigt. Därför vill jag tipsa om dessa snygga nyheter från Abilica! Starka och klara färger kombineras med rejäla och stabila produkter som inte gör dig besviken!

Träna med hantlar

Med hjälp av hantlar kan du både träna rygg, armar och axlar. En annan bra fördel med hantlar är att du inte behöver åka till ett gym för att träna utan kan göra det hemma. På en stressad vardag kan det vara svårt att ge den tiden för att gå till gymmet och man sparar tid att utföra dessa övningar hemma. Det kan vara ett bra sätt att komma igång och få rutin på sin träning och ifall man tycker det är roligt kan man alltid börja på gym vid ett senare tillfälle. Oftast är det svårt att komma igång men när man märker de första resultaten så ökar motivationen. Det går att kombinera mängder med bra övningar med hantlar.

Just nu har vi ett mycket bra hantelset, innehåller tre par hantlar  som passar utmärkt för olika typer av övningar. Hantelsetet från Abilica kostar 499 och levereras med ett praktiskt ställ, hantlarna väger 2×1, 2×2 och 2×3 kilo