Meny Stäng

Etikett: Adidas

Sneakers från Adidas

Även om snön ligger kvar på sina ställen kan jag inte låta bli att drömma mig bort och längta efter sol och vår. Längtar efter att kunna stoppa tillbaka vinterkängorna i garderoben och i stället bara kunna hoppa i ett par snygga och bekväma sneakers, som dessutom förgyller och funkar som det där lilla extra till alla outfits, oavsett om det är till vardags eller fest. Drömtrenden i mina ögon!

På Halens har vi fått in massor av fräscha sneakers i olika färger och modeller. Adidas har släppt flera varianter i den vinnande färgduon rosa och svart och någon av dessa kommer jag helt klart bo i om någon månad eller två.

adidas blog_w7

TREND – sportskor

Senaste dojorna att ha på fötterna är sportiga sneakers. Funkar lika bra för fritidssysslor som till festklänningen. Välj ett par mer stilrena helvita eller ett par färgglada som sticker ut. Oavsett kan det aldrig bli fel!

Gå direkt till produkterna: Röd Nike ”Air Max 1 ND” 1299.-Rosa/Vit Nike ”Air Max 1” 1299.-Vit/Orange/Blå Nike ”Air Max 1” 1299.-Adidas ”SL72” 799.-Reebok ”Princess” 549.-

Fyller på med produkter

Nu har hösten dragit igång på allvar och vi har redan skickat ut tre inspirerande kataloger. Men det är inte bara katalogsidor som skall göras, vi har även många produkter som vi bara säljer via Internet. Bland annat så fyller vi nu på våra lite mer "kända varumärken" som exempelvis Adidas & Nike mfl. Artiklar skall registreras, prissättas, registreras, text skall skrivas, och slutligen läggas ut på nätet.

bilder

De senaste veckorna har jag suttit och kämpat för att högarna skall bli mindre, och löpande kommer ni att kunna se resultatet på vår hemsida.

dator

Vi hörs snart igen!

/Elin