Meny Stäng

Etikett: App

En motivationshöjare

Träningsdippar har vi förmodligen alla haft, när motivation och inspiration tryter blir det lätt så. Ett bra tips kan vara att hitta något som triggar igång träningslusten igen, till exempel en app där du kan följa upp dina träningsframsteg på ett kul sätt!

Träningsprodukter från Abilica kan nämligen kombineras med Abilicas app för att nå nya mål och hitta rätt motivation i vardagsträningen igen. Träna styrka och uthållighet eller skapa egna träningspass när du vill och var du vill. Appen innehåller dessutom instruktionsvideor för att inspirera till en mer varierad träning. Kul tycker vi!

Abilica_w5

Stepup bräda, hantel vinyl kettlebells, hantelset 2-pack, hantelset fitnessbar 2-pack, gymboll, träningsband exertube

Smart App Station från iLuv

iLuv är ett amerikanskt företag som tillverkar riktigt smarta produkter, framför allt många matchande tillbehör till Apple-prylar (som kanske framgår av namnet).

Vi har nu fått in ett trevligt urval av deras prylar; några fina hörlurar, headsets med den bästa iPhone-fjärrkontrollen jag sett samt några fina musiksystem. Den produkt jag själv fastnat allra mest för är dock deras App Station – en riktigt snygg iPhone-docka, som dessutom integrerar perfekt med deras egen App. Så smart, och så konstigt att det inte gjorts på samma sätt förut!

Du får en snygg "display" till din dockningsstation som även visar tiden stort och tydligt, du får lite roliga funktioner för väder och uppspelning, samt även integrerad internet-radio. En perfekt klockradio med andra ord, som även laddar din telefon under natten!