Meny Stäng

Etikett: Barn

Plåtning – Halens Barn AW 13

 

Styling av våra söta modeller

I studion kan man hitta både det ena och det andra… 

Glöm alla regler, här får man hoppa i sängen hur mycket man vill och så länge man orkar!

 

 

Mellan tagningarna hinns det även med att leka zombie

 

 

Nintendo DS

Nu har vi äntligen fått tillbaka Nintendos produkter i vårt sortiment – både den moderna klassikern DS och de senaste årens roligaste TV-spelskonsol Wii.

Jag är ett stort fan av Nintendo i allmänhet, och deras senaste konsoler i synnerhet. Deras förmåga att skapa fantastiska spel som är unika och nyskapande men känns klassiska på samma gång sätter dem i en klass för sig. När de dessutom levererar hårdvara som ingen annan kan, ja då är det bara att kapitulera! Särskilt för oss som har barn hemma är Nintendo ett namn vi lär fortsätta höra från.

Nu när sommaren och semestrarna närmar sig vill jag gärna tipsa om Nintendos nya DSi, senaste versionen av deras normala bärbara konsol. Varför tipsar jag inte om 3DS, som ju är det senaste och nyaste? För att jag fortfarande tycker den är lite för dyr  och avancerad för barnen. Vanliga DSi är verkligen något för dem, och i dessa tider vet jag att många funderar på att skaffa någonting som kan vara med överallt – i bilen, i torpet, utomlands, listan kan göras lång.

Det är roligt att spela, det är utvecklande och med en DS kan man dessutom kasta ut ungarna i solen ibland så de inte kommer från sommarlovet bleka som lakan. Skämt åsido så tycker jag verkligen DS är både kul och nyttig; spelen är både pedagogiska och fantasieggande. Det finns dessutom hur många spel som helst att välja på, för alla smaker.

Vad väntar ni på? Kika in vårt urval av DSi!

För de små

Vi har precis öppnat en ny kategori bland våra personvårdsprodukter – vi kallar den kort och gott Barn! Där hittar du prylar av alla de slag som hjälper dig ta hand om småttingarna – baby monitors, termometrar, tandborstar och mer.

En personlig favorit är nappen med integrerad termometer.