Meny Stäng

Etikett: Barnrum

ABC

Kan inredning för barn bli bättre än mjuk, färgglad och smart? Jag tror nästan inte det. Dessa bokstäver är enkla och smidiga att hänga upp på väggen och har du tur får dina barn dessutom kunskap om alfabetet på köpet! Bokstäverna som kommer i trepack med A,B och C finns i flera fina färger och kommer från Kid’s Concept.

ABC1 ABC2Ljusslinga Cotton ball

Förvara snyggt

I mars ger vi ut en riktigt härlig katalog fylld med massvis av läckra inredningsdetaljer och möbler till barnrummet. Men redan nu tycker jag det är dags att börja tjuvkika på några av nyheterna, jag kan liksom inte hålla mig längre för det är så otroligt fina saker vi har fått in. Först ut är våra nyheter inom kategorin förvaring, det blir nämligen mycket roligare för de små att hålla ordning om man har snygga förvaringsboxar hemma!

Forvaring 2Pappbox 3-set Vera, stol Star, ljusslinga Cotton ball

Backstage – fotografering barnrum

Efter en otroligt fullspäckad vecka är det dags för helg! Massvis med nya barnprylar är på väg upp på halens.se och dessutom har vi fotograferat nytt material inför en kommande katalog. Denna gång är det fokus på barnrummet och jag som sett bilder från fotograferingen kan meddela att det ser grymt ut! Framåt våren landar katalogen så fram tills dess får ni nöja er med sneakpeeks från studion. Vi hörs på måndag och då är det dags för en ny tävling på vår Instagram – @halenshemma!

Blogg 6

IMG_7909

IMG_7910