Meny Stäng

Etikett: Belysning

Pendellampan – en favorit!

Äntligen har vi fått in denna läckerbit på Halens, låt oss presentera den stilrena och snygga pendellampan! Välj om du vill ha fästet i krom, koppar, mässing eller i klassiskt svart och glöm inte att köpa till den stora härliga ljuskällan.

Torch

Cotton ball

Det har blivit populärt att belysa hemmet med ljusslingor och jag måste erkänna att jag har fastnat för trenden totalt. Själv har jag en vit variant av vår läckra slinga Cotton Ball hemma men vi har så många härliga färgkombinationer att jag knappt kunde välja. Vill man kan man ju dessutom variera efter årstid eller när man vill ha en förändring!

PS! Vill du vinna den turkosa på bilden nedan? Spana då in vår Instagram @halenshemma!

Cotton balls

Belysningsboom

Lagom till att det är dags att plocka bort adventsljusstakarna passar vi på att leta fram vår läckraste belysning. Visst är man sugen på vår och härliga pasteller i kontrast till alla höstiga och tunga vinternyanser? Nedan finns ett axplock från vårt sortiment, resten hittar du som vanligt på halens.se. Min personliga favorit är helt klart den rosa golvlampan. Den skulle passa som en smäck hemma hos mig! Vilken är din favorit?

Belysning 2Taklampa Alice, taklampa Lisa, bordslampa Jane, bordslampa Kullen, taklampa Avesta, bordslampa Kungshamn, bordslampa Lilly, golvlampa Rönnäng, golvlampa Detroit.

Halva priset på dyraste varan

Vårnyheterna börjar fyllas på och snart släpper vi en härlig katalog för att inspirera. För att fira detta lite extra får du just nu den dyraste varan för halva priset vid köp för minst 500 kronor. Erbjudandet gäller när du handlar från vårt sortiment av hemtextil, belysning och porslin. Använd koden 3003, erbjudandet gäller till och med den 31 januari 2015 och endast en gång per kund.

Januari katalog 1 Januari katalog 2Påslakanset , gardinlängder 2-pack, kuddfodral 2-pack, pläd

LIGHT IT UP

Något som verkligen förhöjer stämningen på balkongen, altanen eller uteplatsen är dessa mysiga ljusslingor. Häng upp dem i taket på markisen, i partytältet eller i trädgrenarna för att få mer rymd när mörkret faller. Perfekta till sommarens alla härliga kvällar utomhus!

Här hittar du våra multifärgade lyktor, de runda partylamporna, lyktorna med ett härligt varmt ljus, bollarna i härligt pastelliga färger samt våra bollar som drivs med solenergi.

Belysning utomhus kollage