Meny Stäng

Etikett: djurmönster

Djuriska mönster

Söta djur har alltid gått hem hos mig, därför gillar jag trenden med djurmönster extra mycket. Kryp upp med en igelkott i soffan eller placera en söt bulldog i sängen, vi har fått in massvis med nya kuddfodral med fina tryck på. Välj bland annat mellan uggla, hjort, zebra, ekorre och isbjörn!

Djuriskt

In the media

Damernas Värld
Etnotrenden är hetare än någonsin och tidningar hyllar stilen konstant! I det snygga kollaget nedan har Damernas Värld hittat vår härligt skira blus för 249.- 
Till blusen >>


S Magazine
Maxi är ett måste! Den här djuriska varianten blir din för 499.-
Till klänningen >>

 

Expressen Extra
Playsuiten är både skön och snygg, vi älskar den här i blommigt för 549.-
Till playsuiten >>

Sortimentsplanering AW10

Vissa delar av Halens utbud kommer från olika samarbetspartners. Förra veckan var vi på besök hos en av dessa för att ta del av höstkollektionen och välja ut vilka delar som skall vara med i katalogen. En mycket intensiv dag där koncept för koncept presenterades, prover visades upp och tankarna bakom förklarades. Det krävs en hel del fantasi och inlevelse för att förstå hur de färdiga sidorna kommer att se ut när allt är fotat och monterat.

Southjeansen kommer att fortsätta med alla sina varianter; hög/låg grenhöjd, olika benlängder, stort storleksspann, nya tvättar och snygga detaljer. Även denimleggings (eller jeggings som de även kallas) kommer i många nya modeller och tvättar.

Ett koncept var inspirerat av orienten; beige, brunt och sandtoner med broderier och virkade detaljer, djurmönster i starka färger, guld, brons och rikligt med pärlor och paljetter. Ska bli spännande att se det färdiga resultatet!

Nedan är inspirationssidor för ett annat koncept som var mer vardagligt med romantiska, skira, blommönstrade material blandade med grovstickade koftor och denim.