Inlägg taggade som ‘erbjudande’

Fri frakt på hårda varor!

april 15th, 2014 av Maria

Lagom till påsk och ledighet bjuder vi på fri frakt på alla våra hårda varor! Det vill säga fri frakt på möbler & inredning, träning och elektronik. Passa på att klicka hem nya påslakan, fina utemöbler, en grill till sommaren, redskap till träningen, smarta köksmaskiner eller den senaste elektroniken.

Erbjudandet gäller till och med den 23 april. Trevlig shopping och glad påsk!

Kollage fri frakt

Ett vasst tips!

mars 17th, 2014 av Maria

Något varje kök borde ha är bra knivar, det både förenklar och gör matlagningen roligare. Vi har precis fått in ett gäng riktigt läckra och högkvalitativa knivar från det nya svenska knivvarumärket Birka. Välj mellan modellerna Classic eller den lite mer djärva Design som du ser nedan. Just nu har vi dessutom ett erbjudande då du köper både kockkniv och brödkniv, då får du nämligen en skalkniv på köpet (värde 379 kronor).

Läs mer om knivarna här. Information om erbjudandet finns i knivarnas produktbeskrivning.

Knivar

 

knivstall

Årets hetaste hittills?

maj 6th, 2013 av Anders

Många nöjer sig med kameran i mobilen numera, och jag ska villigen erkänna att jag förstår dem. Mobilkamerorna är i många fall fantastiska, och de finns alltid med, men det är ändå svårt att slå känslan av att hålla i en riktig kamera om den kombinerar snygghet med prestanda. Därför vill jag tipsa om vårt hetaste erbjudande just nu; köp Samsung NX1000 och få en 7″ Samsung Galaxy Tab2 på köpet!

Grymt erbjudande, och även två produkter som passar väldigt bra ihop tack vare Samsungs alla nya och avancerade WiFi-funktioner i sin kamera.

TV till fyndpris

mars 1st, 2013 av Anders

Vi har nyligen breddat vårt sortiment av TV-apparater rejält, med nyheter från massor av olika märken. Vårt mest populära erbjudande just nu är en riktigt elegant 42" stor LED-TV från LG, som har det mesta man behöver – Full HD, smarta streaminglösningar och framför allt en riktigt bra bild.

Prisvärt

maj 25th, 2012 av Anders

Vissa saker har blivit så billiga under min tid i den här branschen att jag tar mig för pannan…

Jag hittade ett bra exempel när jag satt och arbetade med vår senaste katalog för Elektronik och Träning – en liten portabel DVD-spelare med 7-tums skärm för 599 kr! Allt du behöver för att se på film i ett smidigt litet paket för bara några hundralappar, det tycker jag är riktigt fascinerande.

Det är inte den allra mest exklusiva kvaliteten, det är en LCD-skärm och inte en LED-skärm och enheten är relativt liten, men ändå. Jag är klart imponerad, och det blir dessutom ett perfekt köp inför semestern med resor och vistelser på olika landställen.

Mediadator

maj 22nd, 2012 av Anders

Vi har ett riktigt kap från HP i senaste katalogen, som jag tror kan bli ett perfekt köp inför semestern för många av er.

Det är en rejäl 17-tums bärbar dator (bärbar är kanske bara sant till hälften för en så stor dator, men den är helt klart flyttbar och har en härligt stor skärm) som är perfekt för surf och multimedia – inte direkt avancerade spel, men att se på Youtube, spela webbspel, kolla in sociala medier och allt sådant där en stor skärm är trevligt.

Detta är en klassisk dator för dig som söker ett mellanting mellan en stationär och bärbar dator – enkelheten hos en bärbar med allt i ett och samma skal med ett kompakt format, men egentligen inte en dator du vill bära med dig hela tiden utan något med en fin stor skärm som har ett rejält tangentbord.

Glöm inte att köpa med nya Norton 360 också! Vi har en kampanj med 50 % rabatt vid köp av dator, och de nya virusskydden är (som jag skrivit om förut här på bloggen) mycket bra!

Äntligen Antivirus!

april 25th, 2012 av Anders

Jag har haft ett ganska tråkigt förhållande till antivirus – jag har mest tyckt att programmen är i vägen, för att vara ärlig. De har gått trögt, gjort att datorn tar en evighet att starta upp och har ställt massor av jobbiga frågor.

Trodde jag…

Nu har jag testat senaste versionen av Norton 360, och det är faktiskt bara att kapitulera – det märks inte ens att det är igång, i ett par fall kunde det till och med förbättra min dators prestanda. Det har dessutom en mängd trevliga skydd för det man pysslar med på internet – e-handel, bankärenden och mycket mer. Samt självklart en online-backup så du kan skydda viktiga filer. Det finns så klart också en full uppsättning programvaror från Norton, för dig som nöjer dig med ett enklare skydd. Så nu blir det antivirus på mina datorer framöver, faktiskt. Är lite förvånad själv.

Just nu har vi fått in en specialdeal för er som går och kikar på dator – vi erbjuder 50 % rabatt på Norton 360 vid köp av en dator. Missa inte detta!

Projektorpaket

april 16th, 2012 av Anders

Det kanske inte är någonting ni sett hos oss på Halens förut? Vi talar äkta storbild – projektor! Själv är jag väldigt bekant med den världen, men för många känns det mest komplicerat och som någonting för "någon annan".

Men det går faktiskt att, på ett ganska billigt sätt, få en både bra och stor bild nu för tiden. Vi har ett antal riktigt fina kit till salu inför fotbolls-EM som samtliga inkluderar projektor, en förstklassig duk och ett takfäste – och de börjar från 7 990 kr! Det är inte komplicerat med projektor heller; du ansluter dina enheter till den som en vanlig TV, kanske din digitalbox, ditt TV-spel och en Blu-ray-spelare för riktig bio?

Här nedan hittar ni mitt personliga favoritpaket, med en Full HD-projektor och en 92" stor manuell duk, perfekt för allt från spel och film till fotbollsmatchen eller vanlig TV.

Jättekula

november 24th, 2011 av Anders

Magic Bullet är en TV-shopprodukt som jag själv använt med stor behållning – den är perfekt för att hacka lök till köttfärssåsen med, och även perfekt för att mixa såser till alla former av indiska grytor. Den är även lysande om man vill göra egen barnmat (när man nu orkar göra det)…

Nu kommer nya "Magic Bullet Big Shot", och här blir det ett köp för min del i alla fall. Det var nämligen det enda som var lite trist med gamla kulan – ibland var den helt enkelt inte stor nog för att fälla bytet. Vi har dessutom ett extra bra pris på denna just nu, vilket gör att den passar perfekt under granen.

ERBJUDANDE: 10% rabatt på ytterkläder helgen ut!

februari 17th, 2011 av Halens

Vinterkylan har tagit sitt grepp om Sverige igen! Vi på Halens vill ni skall vara varma och bjuder på 10% rabatt vid köp av ytterkläder under helgen.

Månadens fråga

Vilken av följande trender gillar du bäst?

Se resultat

Loading ... Loading ...

Följ oss även på

Vi som skriver på bloggen

Nyhetsbrev

Lämna din mailadress och ta del av våra nyheter och spännande erbjudanden!

Senaste katalogen

Katalog april

Senaste filmerna