Inlägg taggade som ‘Färger’

COLOURS

maj 7th, 2014 av Maja

Jag önskar inget hellre än att få frossa loss i alla härliga färger som syns i vår. Framförallt neon, oavsett nyans, har blivit något av en personlig favorit. En stark accentfärg livar inte bara upp vilken outfit som helst utan ger även en extra energiboost i vardagen. Vilken färg är din favorit?

colours_blog_turqouse

Se fler svalkande turkosa plagg här

colours_blog_pink

Se mer chockrosa underverk här

colours_blog_lime

Se fler plagg i härligt limegult här

 

Riktigt fin datorväska

november 21st, 2012 av Anders

Ett snabbt tips, både som julklapp och för er som är på språng – nya väskan Undress från Elecom. Kan bäras i handtag, över axeln eller som ryggsäck, rymmer en laptop upp till 16" och är riktigt snyggt färgsatt!

Färgsprakande

oktober 26th, 2012 av Anders

Det har blivit storsuccé för Electrolux nya Colour-serie här hos oss, och det är lätt att se varför.

Hushållsprylar av bra kvalitet till ett riktigt bra pris, som samtidigt sätter riktigt fin färg på köket. För under en tusenlapp kan man liva upp morgonköket med exempelvis en ny brödrost, en ny vattenkokare och en ny kaffebryggare. Eller varför inte skaffa ny stavmixer, blender och elvisp så du kan spraka i färg när du lagar mat?

Samtliga produkterna kostar 295 kr just nu, förutom blendern som ligger en hundralapp högre.

Roliga lurar

december 8th, 2011 av Anders

Vi har under de senaste dagarna fått in några riktigt roliga nytillskott bland hörlurarna – Streetz och Elecom. Detta är inga HiFi-lurar för massor av pengar, utan en prisvärd uppgradering med fokus på snygg och framför allt glad design! Det är inte utan att man blir lite sugen… Streetz gör ett headset inklusive mikrofon och svarsknapp, och de mindre lurarna är rena hörlurar (som självklart passar bra till telefoner ändå). Alla lurarna finns i massor av olika trevliga färger.

Vår skönaste tunika – till kanonpris!

juli 29th, 2010 av Halens

Har du missat vårt specialpris på sommarens skönaste tunika? Just nu kan du köpa den för endast 59 kronor, och den finns i fyra fina färger att välja på. Passa på nu, gå direkt till produkten här

Skandinavier – Svaga för färgen vit

februari 17th, 2010 av Linda

I Skandinavien är vi svaga för färgen vit, vi bara älskar det. Den skapar en effektfull konstrast mot övriga färger. Ett stilrent lugn…
Men varför är vi så galna i vitt? Man kan tänka sig att vi borde törsta efter färg. När det är så lite färg stora delar av året. Eller kan det vara så att färgen vit är en blandning av ljus från alla färger. Och det är därför vi gillar den så mycket?

Vi har fått in en underbar serie på vår hem avdelning. Serien Connecticut är enkel, stilren och prisvärd. Passar perfekt in i våra skandinaviska hjärtan…

bloggfeb

Stor bild på säng 2995,-

Sideboard 2495,-

Tv-bänk 1495,-

Skrivbord 1795,-

Byrå 3 lådor 995,-

säng sideboard tv-bänk skrivbord byrå

 

 

 

Månadens fråga

Vilken av följande trender gillar du bäst?

Se resultat

Loading ... Loading ...

Följ oss även på

Vi som skriver på bloggen

Nyhetsbrev

Lämna din mailadress och ta del av våra nyheter och spännande erbjudanden!

Senaste katalogen

Katalog - April

Senaste filmerna