Meny Stäng

Etikett: Fodral

The power of flowers

God morgon! Kände att vårkänslorna spirade imorse och snörade på mig ett par sneakers. Tji fick jag för vårvädret bedrog mig. Snacka om att himlen öppnade sig totalt halvvägs till Halens. Men å andra sidan, vad gör väl lite snö? Ska försöka behålla känslan ändå och boostar mig med dessa nya läckra fodral till iPhone 6, visst blir man glad av dem?

Fodral iPhone 6Fodral Rose, Fodral Aztec, Fodral London

STOR SAMSUNG-KAMPANJ!

Just nu har vi en stor Samsung-kampanj där vi skickar med ett fodral på köpet. Det gäller när du köper någon av telefonmodellerna Galaxy S4 4G+, Galaxy Core Plus, Galaxy S4 Mini eller Galaxy Note 3. Det gäller också på två av våra surfplattor, närmare bestämt Galaxy Tab 3 och Galaxy Tab 3 Lite.

Speciellt med fodralen som du får med till telefonerna är att de ersätter standardbaksidan på telefonen. Det gör att den inte känns klumpig bara för att man väljer att skydda den med ett fodral. Fodralen har dessutom smarta transparenta fönster genom vilka man kan se både datum, tid, inkommande samtal, missade samtal, sms, batteristatus samt få tillgång till musikspelaren utan att ens behöva öppna fodralet. Smart och smidigt!

Samsung blogg

ROSA BOOST!

De som känner mig vet att jag är svag för färgen rosa. Det spelar ingen roll om det är skor, kläder, tapeter eller elektronikprylar. Finns produkten jag vill ha i rosa så har jag den.

Eftersom vi just nu har det fantastiska priset 4690:- för en iPhone 5C i just denna färg satte jag mig och gjorde ett härligt kollage med läckra tillbehör. Flera av tillbehören fungerar till de flesta smartphones men släng ett öga på respektive produkttext innan du beställer.

Headsetet är grymt snyggt och går att fälla ihop för att få plats i väskan. Den roliga telefonluren ansluter du i samma uttag som hörlurarna, sedan är det bara att tjöta på i luren som på den gamla goda tiden. Vi har fyra riktigt schyssta fodral/väskor. Den med guldstenar, plånboksvarianten som även har plats för kreditkort, den söta läderfickan samt väskan med en blomma på. Sedan har vi en grym minihögtalare som är enkel att ta med i fickan och ett par klassiska hörlurar med skön passform.

Unna dig själv en läcker iPhone 5C eller boosta den du redan har med snygga tillbehör!

kollage

White Diamonds

Det finns väldigt många skal att välja bland till en smartphone – särskilt om man har en iPhone. För mig som väljer sortiment känns det ibland som att man bara drunknar i nya fodral, med samma gamla utformningar och färger.

Nya White Diamonds är dock en helt annan sak. De här fodralen är häftiga på riktigt, och kommer att få din telefon att sticka ut på allvar. Här finns fantasifulla motiv, massor av färgskiftningar och snygg metallic och dessutom är de kompletterade med Swarowski-kristaller. Finns även fodral till iPad, om man vill matcha!