Meny Stäng

Etikett: Förvaring

Förvara snyggt

I mars ger vi ut en riktigt härlig katalog fylld med massvis av läckra inredningsdetaljer och möbler till barnrummet. Men redan nu tycker jag det är dags att börja tjuvkika på några av nyheterna, jag kan liksom inte hålla mig längre för det är så otroligt fina saker vi har fått in. Först ut är våra nyheter inom kategorin förvaring, det blir nämligen mycket roligare för de små att hålla ordning om man har snygga förvaringsboxar hemma!

Forvaring 2Pappbox 3-set Vera, stol Star, ljusslinga Cotton ball

FREESTYLE

En riktig favorit här på Halens är vårt populära hyllsystem Freestyle som låter dig kombinera en rad olika möbler precis så som du själv vill. Serien känns modern samtidigt som den har en tidlös och enkel design. Freestyle tillverkas av hög kvalitet i en av Tysklands mest moderna möbelfabriker och glädjande nog har vi nu kraftigt sänkta priser på flera produkter i serien.

Att ha en enhetlig serie i vardagsrummet är både snyggt och harmoniskt. Dessutom är såväl TV-bänk som byrå utrustat med riktigt bra förvaringsmöjligheter. Göm undan spelare, spelkonsoler eller filmer och låt istället snygga inredningsdetaljer få ta plats ovanpå. Välj mellan klassiskt vitt eller valnöt.

Freestyle 1

Freestyle 2