Meny Stäng

Etikett: Fotboll

Enkelt är roligast

Vi har fått in en rolig nyhet inför sommaren – Croccer!

Enklaste sättet att beskriva detta spel är väl kanske som "fotbollskrocket", men det bästa sättet att beskriva det på är nog att vi, när vi testade det, bara satte igång – reglerna kändes inte så viktiga, det gav sig liksom bara. Istället hade vi roligt, och det är ju faktiskt viktigast…

Och ja, ni ser rätt – det är Ravelli på bilden.

Projektorpaket

Det kanske inte är någonting ni sett hos oss på Halens förut? Vi talar äkta storbild – projektor! Själv är jag väldigt bekant med den världen, men för många känns det mest komplicerat och som någonting för "någon annan".

Men det går faktiskt att, på ett ganska billigt sätt, få en både bra och stor bild nu för tiden. Vi har ett antal riktigt fina kit till salu inför fotbolls-EM som samtliga inkluderar projektor, en förstklassig duk och ett takfäste – och de börjar från 7 990 kr! Det är inte komplicerat med projektor heller; du ansluter dina enheter till den som en vanlig TV, kanske din digitalbox, ditt TV-spel och en Blu-ray-spelare för riktig bio?

Här nedan hittar ni mitt personliga favoritpaket, med en Full HD-projektor och en 92" stor manuell duk, perfekt för allt från spel och film till fotbollsmatchen eller vanlig TV.