Meny Stäng

Etikett: Gardiner

Frossa i fjädrar

Något som blivit riktigt trendigt är fjädrar, vi ser det inte minst på en hel del belysning i vår. Både tak- och fönsterlampor har fått prydas med de lätta fjäderfäna. Men vi börjar också se det allt mer i textilier, som här nedan till exempel där vi tagit fram mönstret på både gardiner och prydnadskuddar. Jag tycker att det ger ett lätt och harmoniskt intryck, precis den känslan som våren för med sig!

Fjäder 1

Fjäder 5Kanallängder 2-pack, bord Stella, taklampa Alicekuddfodral 2-pack

REDO FÖR HÖSTMÖRKER

Gör dig redo för höstmörkret med ett par nya gardiner, som till exempel de du ser nedan. Visst andas de höst och ger en skön känsla? Trots ett riktigt bra pris skickar vi dessutom med matchande kuddfodral på köpet. Så får även soffan eller fåtöljen piffas upp i härligt höstiga toner!

Gardin + fodral

Vårfint hemma

Visst vill vi att det ska kännas som vår även inne när snön töar bort och knopparna brister? Den här tiden på året tycker jag att ljusa färger och pasteller känns extra vårigt och fräscht.  Därför tänkte jag tipsa om en snygg hissgardin med matchande kuddfodral.

Både hissgardin och kuddfodral finns i färgerna grön och turkos och är tillverkade i 100% bomull. Kuddfodralet är dessutom dekorerat med en vacker volangkant. Hissgardinen knyts upp med söta knytband och finns i två storlekar. Båda klickar du enkelt hem, kuddfodralet hittar du här och hissgardinen här.

hagakollage

Bjud in vårljuset!

Det börjar att ljusna utanför fönstret, så varför inte hjälp våren lite på traven? Själv har jag mina små knep som jag brukar ta till så här på vårkanten.

3 Enkla tips att få ny vårstil hemma!

Bädda med  nya vita påslakan och gör en öppen och inbjudande bäddning för ett luftigare intryck! Matcha med kuddar i favoritfärgen. Enkelt & snyggt!

paslakan
Bäddset 249 kr, Sängkappa 249 kr.

Jag tycker själv om att jobba mycket med enkla arrangemang av blommor där jag blandar flera olika vaser och glas med grenar och kvistar. Var inte rädd för att blanda vaser och små prydnadsföremål som du gillar – även om de är av olika färger och modeller. Skapa ett levande hem med enkla medel!

ljuslyktavas
Glasvas/ljuslykta i 2-pack – 118 kr

För att verkligen släppa in ljuset – klä dina fönster i enkla längder, gärna skira vita som släpper in riktigt mycket vårljus! Varför inte placera några vackra stenar på fönsterbrädan tillsammans med älsklingsblomman!

gardin
Panellängder 248 kr /2 längder

Sätt dig med en kopp kaffe och njut av vårsolen!

Ha det!

Jessica