Meny Stäng

Etikett: Grillning

Grillpremiär

Soliga dagar och varmare temperaturer har fått flera av oss att redan plocka fram grillen. Efter en lång vinter har i alla fall min näsa saknat det välbekanta grilloset genom stadens gator. Tyvärr tillhör jag kategorin som inte får grilla med kolgrill på min balkong. Det som däremot precis slog mig är att jag faktiskt skulle kunna ha en elgrill.

Visst, det blir inte riktigt samma kolsmak men å andra sidan slipper jag osa ner grannarna samtidigt som jag slipper hantera både kol och tändvätska. Elgrillen nedan tycker jag är riktigt smidig och prisvärd. För endast 349 kronor startar årets grillpremiär nu!

Grill

Ta fram grillen!

Det är kanske lite typiskt svenskt att börja prata om grillning när man får en första fin vårdag på en månad, men jag kan inte hålla mig! Det är ju det här vi går och väntar på hela vintern…

Vi har fått in ett par prylar som jag bara måste ha. Ingenting stort, ingenting viktigt, men vill ha-faktorn är ändå skyhög. För vem har inte brottats med bökiga grillspett, äntligen lyckats få över dem till tallriken, för att sedan grabba tag i dem med din kladdiga serviett och pressa på med gaffeln tills dina champinjoner och fläskfilébitar flyger över hela bordet och ner i rabatten? Kika på Quirkys nya grillspett Slider – en enkel, okomplicerad lösning på ett litet men ack så irriterande problem…

Jag gillar dessutom att grilla fisk, särskilt tonfisk och lax, och då är lite citronsaft väldigt trevligt. Nya Quirky Stem är en rätt unik lösning på det, och ytterligare en sådan där sak som får mig att tänka "varför har ingen gjort det förut?".