Vissa delar av Halens utbud kommer från olika samarbetspartners. Förra veckan var vi på besök hos en av dessa för att ta del av höstkollektionen och välja ut vilka delar som skall vara med i katalogen. En mycket intensiv dag där koncept för koncept presenterades, prover visades upp och tankarna bakom förklarades. Det krävs en hel del fantasi och inlevelse för att förstå hur de färdiga sidorna kommer att se ut när allt är fotat och monterat.

Southjeansen kommer att fortsätta med alla sina varianter; hög/låg grenhöjd, olika benlängder, stort storleksspann, nya tvättar och snygga detaljer. Även denimleggings (eller jeggings som de även kallas) kommer i många nya modeller och tvättar.

Ett koncept var inspirerat av orienten; beige, brunt och sandtoner med broderier och virkade detaljer, djurmönster i starka färger, guld, brons och rikligt med pärlor och paljetter. Ska bli spännande att se det färdiga resultatet!

Nedan är inspirationssidor för ett annat koncept som var mer vardagligt med romantiska, skira, blommönstrade material blandade med grovstickade koftor och denim.