Inlägg taggade som ‘guld’

Pick of the week v.31

juli 30th, 2012 av Katarina

Gå direkt till produkterna: Blus 299.-, Armband 229.-, Shorts 149.-, Väska 449.-, Sandalett 499.-

Pick of the week v.52

december 26th, 2011 av Katarina

Den här klänningen har jag faktiskt själv köpt, sååå himla fin. Jag får känslan av att bära något dyrt á la haute couture. Känns som om pärlorna är handbroderade och tillverkade just bara för mig. Det var inte bara en klänning jag fick levererad det var ren och kär lycka i en påse :-)

 

Gå direkt till produkterna: Klänning 799.-, Armband 129.-, Väska 179.-, Sandalett 449.-

Sortimentsplanering AW10

april 16th, 2010 av Halens

Vissa delar av Halens utbud kommer från olika samarbetspartners. Förra veckan var vi på besök hos en av dessa för att ta del av höstkollektionen och välja ut vilka delar som skall vara med i katalogen. En mycket intensiv dag där koncept för koncept presenterades, prover visades upp och tankarna bakom förklarades. Det krävs en hel del fantasi och inlevelse för att förstå hur de färdiga sidorna kommer att se ut när allt är fotat och monterat.

Southjeansen kommer att fortsätta med alla sina varianter; hög/låg grenhöjd, olika benlängder, stort storleksspann, nya tvättar och snygga detaljer. Även denimleggings (eller jeggings som de även kallas) kommer i många nya modeller och tvättar.

Ett koncept var inspirerat av orienten; beige, brunt och sandtoner med broderier och virkade detaljer, djurmönster i starka färger, guld, brons och rikligt med pärlor och paljetter. Ska bli spännande att se det färdiga resultatet!

Nedan är inspirationssidor för ett annat koncept som var mer vardagligt med romantiska, skira, blommönstrade material blandade med grovstickade koftor och denim.

Månadens fråga

Vilken av följande trender gillar du bäst?

Se resultat

Loading ... Loading ...

Följ oss även på

Vi som skriver på bloggen

Nyhetsbrev

Lämna din mailadress och ta del av våra nyheter och spännande erbjudanden!

Senaste katalogen

Katalog - April

Senaste filmerna