Meny Stäng

Etikett: Hemtextil

Frossa i fjädrar

Något som blivit riktigt trendigt är fjädrar, vi ser det inte minst på en hel del belysning i vår. Både tak- och fönsterlampor har fått prydas med de lätta fjäderfäna. Men vi börjar också se det allt mer i textilier, som här nedan till exempel där vi tagit fram mönstret på både gardiner och prydnadskuddar. Jag tycker att det ger ett lätt och harmoniskt intryck, precis den känslan som våren för med sig!

Fjäder 1

Fjäder 5Kanallängder 2-pack, bord Stella, taklampa Alicekuddfodral 2-pack

Halva priset på dyraste varan

Vårnyheterna börjar fyllas på och snart släpper vi en härlig katalog för att inspirera. För att fira detta lite extra får du just nu den dyraste varan för halva priset vid köp för minst 500 kronor. Erbjudandet gäller när du handlar från vårt sortiment av hemtextil, belysning och porslin. Använd koden 3003, erbjudandet gäller till och med den 31 januari 2015 och endast en gång per kund.

Januari katalog 1 Januari katalog 2Påslakanset , gardinlängder 2-pack, kuddfodral 2-pack, pläd

Vackra påslakan!

Att sömnen är viktig vet alla, men såhär i sommartiderna kan det kännas tråkigt att gå och lägga sig tidigt när nätterna är ljusa och varma. Något av det bästa jag vet är i alla fall att krypa ner i en nybäddad säng med nytvättade lakan. Men oavsett hur rena och fräscha lakanen är så är det inte särskilt kul att lägga sig bland dem om de är urtvättade och noppriga.

Därför är jag nu extra glad att vi nu har utökat vårt sortiment av svenskdesignade påslakanset tillverkade av 100 % bomull. De olika påslakanseten från Borganäs kostar alla 199 kronor!

Du ska inte tro det blir sommar, ifall inte nån sätter fart!

Nu när solens strålar äntligen letat sig fram bland molnen kan jag inte rå för att hela kroppen spritter av vårkänslor. Ut med det gamla vintermossiga och in med ljus och färg! För mig är det enklast att byta ut hemmets textiler när jag vill göra om hemma. Nyligen uppdaterade vi på halens vårat hemtextilsortiment så att det nu finns massor av blommiga och glada godbitar att inreda alla olika hem. Mer kommer dessutom att komma!