Meny Stäng

Etikett: in the media halens

In the media

Aftonbladet Söndag

Vi älskar dessa klackar! En varm sensommardag är de snyggast till bara ben, och när det börjar bli lite kallare bär du dem allra bäst till ett par roströda strumpbyxor. Så snyggt! 

Platåsko 250.- (499.-)
Till alla accessoarer

 

Veckorevyn

Underbar bild – underbar finstickad och paljettprydd jumper!

Jumper 399.-

 

Hemtrevligt

Höstmodet har anlänt! Och visst är det så att man längtar lite till att få bära alla dessa underbara plagg? Den här väskan passar perfekt till din höstoutfit, och till ett kanonpris dessutom!

Väska 150.- (299.-)
Till alla accessoarer

In the media

 

Den skira långa tunikan är ett superhett måste i sommar! Tidningen "Chic" har hittat en av våra underbara modeller, den här kostar 599.-.

Till tunikan >>

 

Finns det någon färg som är så het som röd? Färgen passar de flesta, oavsett hudtyp eller färg på kalufsen. Dessutom är färgen lika het vintertid som sommartid. Kan rött vara nya svart? Tidningen "Mama" har valt ut några läckerbitar i rött. Vi fullkomligt avgudar vår spetsklänning här nedan. För 599.- blir den din!

Till klänningen >>

 

Kelly Osbourne är hetare än någonsin! Hon har snabbt blivit en ny modeikon. Här nedan visar "Vecko revyn" hur man blir lika chic som Kelly. Denimskjortan är ett riktigt fynd, nu på rea för endast 100.-(tidigare 199.-). Tips! Den blir om möjligt ännu chicare med en slarvig knut. :)

Till skjortan >>