Meny Stäng

Etikett: in the media

In the media

Den här veckan har vi sett våra små älsklingar lite varstans 🙂

Vår halsduk i orange för endast 149 kr

Vår gröna goding för 899 kr från Pieces

Våra snygga platåpumps 549 kr

In the media

 

Den skira långa tunikan är ett superhett måste i sommar! Tidningen "Chic" har hittat en av våra underbara modeller, den här kostar 599.-.

Till tunikan >>

 

Finns det någon färg som är så het som röd? Färgen passar de flesta, oavsett hudtyp eller färg på kalufsen. Dessutom är färgen lika het vintertid som sommartid. Kan rött vara nya svart? Tidningen "Mama" har valt ut några läckerbitar i rött. Vi fullkomligt avgudar vår spetsklänning här nedan. För 599.- blir den din!

Till klänningen >>

 

Kelly Osbourne är hetare än någonsin! Hon har snabbt blivit en ny modeikon. Här nedan visar "Vecko revyn" hur man blir lika chic som Kelly. Denimskjortan är ett riktigt fynd, nu på rea för endast 100.-(tidigare 199.-). Tips! Den blir om möjligt ännu chicare med en slarvig knut. :)

Till skjortan >>

In the media

Damernas Värld
Etnotrenden är hetare än någonsin och tidningar hyllar stilen konstant! I det snygga kollaget nedan har Damernas Värld hittat vår härligt skira blus för 249.- 
Till blusen >>


S Magazine
Maxi är ett måste! Den här djuriska varianten blir din för 499.-
Till klänningen >>

 

Expressen Extra
Playsuiten är både skön och snygg, vi älskar den här i blommigt för 549.-
Till playsuiten >>

In the media

Vi håller alltid koll på vilka tidningar och sajter vi syns på. Vi blir alldeles lyckliga varje gång vi får vara med! :)

Tidningen Frida gjorde ett fantastiskt fint fotoreportage med en av våra kjolar. Visst är bilden helt fantastisk? För 349 kr blir kjolen din!
Till kjolen>>

 

Aftonbladet Söndag ger alltid massor med härlig inspiration, den här gången lyfter de den härliga blommiga trenden. Och vi bara älskar våra skor som fick vara med! De kostar bara 299 kr vilket vi tycker är rena fyndet. Vad tycker ni?
Till skorna >>

 

Om det är något du skall satsa på den här säsongen är det en långklänning! Expressen Fredag har valt ut några godbitar. Vår klänning kostar bara 199 kr, finns i tre färger och har en helt underbar kvalité! Vi älskar!
Till klänningen>>

In the media

Sköna tidningen Chic har hittat ett par av våra jeansshorts! Nödvändiga till sommaren tycker vi! De är dina för endast 299 kr. Till shortsen >>

 

Den finska tidningen ilona har hittat en av våra fina kavajer. En riktig klassiker för ynka 399 kr. Till kavajen >>