Inlägg taggade som ‘Kampanj’

Fri frakt på hårda varor!

april 15th, 2014 av Maria

Lagom till påsk och ledighet bjuder vi på fri frakt på alla våra hårda varor! Det vill säga fri frakt på möbler & inredning, träning och elektronik. Passa på att klicka hem nya påslakan, fina utemöbler, en grill till sommaren, redskap till träningen, smarta köksmaskiner eller den senaste elektroniken.

Erbjudandet gäller till och med den 23 april. Trevlig shopping och glad påsk!

Kollage fri frakt

Bakglädje till kampanjpris

februari 18th, 2014 av Maria

Något av det bästa som finns är nybakade kanelbullar, hade nog kunnat klara mig på det resten av livet. Eller varför inte nybakat bröd en lördagsmorgon? Eller pannkakor, sockerkakor, cupcakes eller nygräddade våfflor med vispad grädde och sylt?

Som ni förstår går jag och sötsaker ganska bra ihop. Därför har jag investerat i en riktigt bra köksmaskin som kan hjälpa mig att framställa dessa fantastiska bakverk. Dessutom är det ju så att det mesta blir bra mycket roligare om man har utrustning som är både snygg och funktionell. Passar därför på att tipsa er om maskinen ni ser nedan, en kompakt och behändig köksmaskin från OBH Nordica som både rör om, vispar och knådar. Just nu till ett smarrigt kampanjpris!

Bakmaskin

Följ The Holiday Shop på Spotify!

november 27th, 2013 av admin

Följ Halens glammiga spellista och resten av listorna för vår Holiday Shop här

Spotify_w48_blogg

 

X5 till X-trapris

augusti 22nd, 2013 av Anders

H2O Mop X5 är en av de populäraste produkterna i Halens historia. Jag kan förstå varför; det är inte roligt att moppa golv, och det blir klart lättare med denna, och lägg därtill att man slipper använda några medel eller kemikalier tack vare att vattnet är upphettat. Bra produkter gör svåra eller tråkiga jobb enklare.

Just nu har vi specialpris på moppen, så det gäller att passa på!

Följ oss på Pinterest!

juli 18th, 2013 av admin

Du har väl inte missat oss på Pinterest?! Följ oss, bli inspirerad och "pinna" dina absoluta favoriter! På Pinterest lägger vi upp senaste kampanjer, nyheter, favoritprodukter, Looks we love, trender, Look-a-likes och mycket, mycket mer. Nu har vi lagt till nya favoriter och skapat flera nya boards! Gå in och "pinna" dina favoriter redan idag!

Sista chansen för Cykel Fraktfritt

juni 28th, 2013 av Anders

Ni har väl inte missat att vi just nu erbjuder kostnadsfri hemleverans på alla våra cyklar? Erbjudandet gäller bara till och med på söndag, så skynda på om du är intresserad.

Missa inte!

juni 23rd, 2013 av Mikaela

Du har väl inte missat att vi just nu bjuder på fri hemleverans på alla våra cyklar? Om din gamla cykel har samlat på sig lite för mycket rost och damm genom åren så kan jag verkligen rekommendera att byta ut den innan 30 juni.

Att ta cykeln till jobbet eller affären istället för bilen är som alla vet bättre för hälsan. Men anledningen till att jag älskar att cykla är att jag slipper stå och trängas på en varm buss varje morgon och kväll, samtidigt som jag tränar lår och rumpa! Inte nog med det, så slipper jag även den hemska känslan av att sätta mig i en bil som stått i solen hela dagen och dessutom luktar därefter. 

Passa på!

april 15th, 2013 av Mikaela

Passa på att köpa nya utemöbler till trädgården eller altanen. Just nu levererar vi alla våra utemöbler fraktfritt till hela Sverige, oavsett hur stort eller otympligt paketet är. Kolla in våra kvalitativa möbler från Hillerstorp eller köp en ordentlig grill från Landman, oavsett vad så levereras de helt utan extra kostnad.

Komplett datorkit

februari 22nd, 2013 av Anders

Missa inte vår kampanj just nu på ett perfekt komplett kit till en laptop i storleken 15-16" – du får inte bara en datorväska och en trådlös mus, utan också ett exemplar av Kasperskys prisbelönta program för internetsäkerhet. Du blir skyddad inte bara från virus utan andra säkerhetsproblem och kan surfa tryggt!

Bäst av allt? Hela 50% rabatt!

Vakna pigg med ljus!

februari 18th, 2013 av Anders

Det finns en hel del lösningar för det där med väckning.

En rolig lösning som fungerar är biorytmer – en klocka eller app som kompletteras med någon slags mätare som undersöker hur du rör dig i sängen och försöker avgöra när du är som närmast "vakenhet", och ser till att väcka dig då. Jag tycker det fungerar bra, men det blir lite knepigare när man sover mer än en i samma rum.

Med Wake-Up Light från Philips är det problemet löst (förutsatt att man skall vakna samtidigt då) och man vaknar riktigt pigg och utvilad! Dessutom är det otroligt mysigt med det varma trevliga ljuset som i dessa nya modeller dessutom är färgsatt, och man blir verkligen på bättre humör. Varmaste rekommendationer från en morgontrött, särskilt så här i våra mörka tider!

Månadens fråga

Vilken av följande trender gillar du bäst?

Se resultat

Loading ... Loading ...

Följ oss även på

Vi som skriver på bloggen

Nyhetsbrev

Lämna din mailadress och ta del av våra nyheter och spännande erbjudanden!

Senaste katalogen

Katalog april

Senaste filmerna