Meny Stäng

Etikett: kettlebells

Kom i Form!

Jag tänker inte skriva någonting om hur jag själv tagit tag i mina nyårslöften… för det har jag inte. Men vi har i alla fall massor av fina produkter för att göra det, och ett par som jag fastnade för är Titan Fitness Hula Hoop, en modern klassiker som verkligen kan göra träningen rolig, samt Master Fitness Kettlebells.

 

Båda dessa två produkter är riktigt storsäljare, som nu dessutom är prissänkta. Nya träningsformer och övningar är ett perfekt sätt att motivera sig att komma igång igen efter en lugn helg!

NY BLOGGARE: Lena

Premiärinlägg..! Lite pirrigt – men blir nog snart varm i kläderna.. Vem jag är och varför jag jag blev tillfrågad att blogga här läser du mer om i halens nyhetsbrev el på halens.se på måndag!

Vill börja med att tacka det härliga Halensgänget för dagen i deras studio, roligt och spännande! Blev faktiskt av med min "löpbands-fobi" där, har alltid tyckt att de verkar läskiga (hur stänger man av dem tex..? Ute är det ju bara att sluta springa..:P). Det är ju en fördel med att ha fötts som fegis; man får många tillfällen att utvecklas och känna sig modig! Nedan en bild tagen någon dag efter jag kommit hem från Borås – och på egen hand testat löpband.. galet rosa & glad!
 
Har du någon favoritfärg som gör dig extra peppad?
 
Själv är jag lite sugen på dessa "godisbitar";