Meny Stäng

Etikett: Mp3

Less is more

Jag är den förste att uppskatta mångsidiga prylar – iPhone är ju flaggskeppet i den klubben tillsammans med andra smartphones. Det är väldigt smidigt att inte behöva ha fickorna fulla med prylar, att alltid ha en kamera till hands, att kunna surfa och maila (och ja, det är kul att kunna spela ibland också).

Men ibland blir det för mycket på en gång.

Det finns något vackert i en produkt som gör en sak, och gör det bra. När man ska träna tycker jag faktiskt inte att iPhone är den idealiska följeslagaren. Det finns många som använder Runkeeper, som har sportarmband och som älskar det, men jag tycker Sonys nya Walkman NWZ-W262 är den ultimata lösningen. Ladda den, tanka över din träningsmusik, släng på dig den och kör igång. Ingen krångel, den är vattentät så det går bra att träna i regnet och den är till och med tvättbar! Riktigt trevligt för oss som har lite hår…

Håller ni inte med? För er som föredrar att ha med sin iPhone eller någon annan spelare kan jag tipsa Philips nya hörlursserie SHQ – ingen integrerad Mp3-spelare, men de är vattentäta, tvättbara och perfekt anpassade för träning med optimal passform. Det finns till och med en specialmodell för iPhone med fjärrkontroll/mic.

 

iPhone utan telefon

Vem använder iPod idag?

Väldigt många, visar det sig, trots att en vanlig kommentar bland teknikintresserade är "varför ska jag köpa en iPhone utan telefon". För alla oss som inte är fullständigt insnöade på den senaste tekniken (och nej, jag är faktiskt inte sån) så är en iPod en väldigt trevligt liten maskin.

En iPod Touch är en perfekt liten nöjesmaskin, som även passar de yngre bra. Den har samma läckra finish och samma funktioner med Appar och pekskärm som iPhone. Den kopplar upp sig till det trådlösa nätverket hemma, och låter dig surfa, spela och mycket mer.

De mindre iPod Nano och iPod Shuffle passar perfekt för den som vill ha en lättanvänd, snygg musikspelare men som föredrar en annan, enklare typ av telefon. Smartphones är inte för alla, och prislappen på en iPod är lite mer human än på iPhone…

Vi har nu hela Apples utbud med iPod på vår webbsida! Från lilla Shuffle hela vägen upp till Touch och retromodellen Classic.