Inlägg taggade som ‘Mus’

Komplett datorkit

februari 22nd, 2013 av Anders

Missa inte vår kampanj just nu på ett perfekt komplett kit till en laptop i storleken 15-16" – du får inte bara en datorväska och en trådlös mus, utan också ett exemplar av Kasperskys prisbelönta program för internetsäkerhet. Du blir skyddad inte bara från virus utan andra säkerhetsproblem och kan surfa tryggt!

Bäst av allt? Hela 50% rabatt!

Färgglada datorprylar

februari 24th, 2012 av Anders

Logitech går från klarhet till klarhet, och har nu lanserat superfina "Color Collection" – möss, tangentbord och webbkameror som verkligen livar upp hemmakontoret eller datorhörnan. Perfekta till både stationära datorer och laptops, och du behöver bara ansluta en enda superliten minimottagare till datorn för att ansluta både mus och tangentbord.

Pennmus

oktober 31st, 2011 av Anders

Det finns ett gäng olika sätt att styra pekaren på datorn med, men de allra flesta av oss använder ju en mus – eller kanske en pekplatta, om man sitter vid en bärbar dator.

Jag testar just nu en ny produkt i vårt sortiment som kallas för "Penclic", som på många sätt liknar en mus, men som skiljer sig från den på ett viktigt sätt – greppet. Man greppar den nämligen som en penna.

Varför, kanske man undrar? Jag undrade detsamma, men jag tror faktiskt jag förstår nu. Man får lite bättre precision, men framför allt ger det bra variation. Jag arbetar väldigt mycket vid datorn, och all variation är bra för att undvika ont i handen och armen, s.k. "musarm".

Kan varmt rekommendera Penclic för den som vill testa! De har en väldigt fin hemsida för den som är nyfiken.

Månadens fråga

Vilken av följande trender gillar du bäst?

Se resultat

Loading ... Loading ...

Följ oss även på

Vi som skriver på bloggen

Nyhetsbrev

Lämna din mailadress och ta del av våra nyheter och spännande erbjudanden!

Senaste katalogen

Katalog - April

Senaste filmerna