Meny Stäng

Etikett: Mus

Komplett datorkit

Missa inte vår kampanj just nu på ett perfekt komplett kit till en laptop i storleken 15-16" – du får inte bara en datorväska och en trådlös mus, utan också ett exemplar av Kasperskys prisbelönta program för internetsäkerhet. Du blir skyddad inte bara från virus utan andra säkerhetsproblem och kan surfa tryggt!

Bäst av allt? Hela 50% rabatt!

Färgglada datorprylar

Logitech går från klarhet till klarhet, och har nu lanserat superfina "Color Collection" – möss, tangentbord och webbkameror som verkligen livar upp hemmakontoret eller datorhörnan. Perfekta till både stationära datorer och laptops, och du behöver bara ansluta en enda superliten minimottagare till datorn för att ansluta både mus och tangentbord.

Pennmus

Det finns ett gäng olika sätt att styra pekaren på datorn med, men de allra flesta av oss använder ju en mus – eller kanske en pekplatta, om man sitter vid en bärbar dator.

Jag testar just nu en ny produkt i vårt sortiment som kallas för "Penclic", som på många sätt liknar en mus, men som skiljer sig från den på ett viktigt sätt – greppet. Man greppar den nämligen som en penna.

Varför, kanske man undrar? Jag undrade detsamma, men jag tror faktiskt jag förstår nu. Man får lite bättre precision, men framför allt ger det bra variation. Jag arbetar väldigt mycket vid datorn, och all variation är bra för att undvika ont i handen och armen, s.k. "musarm".

Kan varmt rekommendera Penclic för den som vill testa! De har en väldigt fin hemsida för den som är nyfiken.