Meny Stäng

Etikett: parfym

Julklappar till henne

Med knappt två veckor kvar till självaste julafton kommer här några julklappstips till henne. Kanske är det mamma, dottern eller flickvännen som det saknas en klapp eller två till. Då skulle jag vilja rekommendera någon av klapparna nedan. Roligast och kanske smartast är locktången som faktiskt är den första automatiska locktången. Curl Secret skapar lockar snabbt, enkelt och med 100% lyckat resultat varje gång!

Till henne

Läppstift Art Couture, epilator Silk Épil, löshår busig knut, parfym Fantasy by Britney Spears, 8 hour cream, locktång Curl Secret.

Julklappar till honom

Så var det äntligen december och jag tycker faktiskt att julkänslan börjar infinna sig. För att få den där härliga känslan är det ju flera ingredienser som behövs, en av dem är att helt klart att köpa julklappar. Men som vi alla vet kan det vara ganska svårt ibland och just därför har jag plockat fram några tips på klappar till honom! Vad sägs om hudvård, parfym eller kanske en ny rakapparat?

Till honom

Shaving gel, rakapparat Wet & Dry, hårklippare inklusive trimmer, parfym Classyc by David Beckham, after shave balm, hudvårdskit.

En parfym – olika dofter på olika människor!

Har du också undrat varför inte parfym doftar likadant på alla människor? Parfymen som luktade såååå gott på väninnan luktar inte alls likadant på dig själv. Det beror helt enkelt på att vi är olika. Levnadssätt och gener har betydelse för den kemiska sammansättningen av vår hud. Det är ämnena (vatten, fettsyror, salter, sockerämnen, proteiner och hår) i vår hud som reagerar olika med doftämnena. De är alla bidragande faktorer för hur doftämnen i parfymen binder sig till huden och hur de avdunstar. För det är först när doftämnena avdunstar från huden som man uppfattar doften. Har du torr hud så avdunstar parfymen snabbt eftersom doftämnena inte binds till lika många fettsyror som på fetare hy.

Nu när våren är på gång är jag mer än någonsin sugen på nya härliga dofter. Det angenäma problemet är bara vilken eller vilka jag ska välja. Här kommer några av mina favoriter…

Miss Dior Cherie
Exklusiv parfym för den unga trendiga kvinnan.

Escada Into the Blue
Energifull och lätt parfym bestående av dofter från lätta blommor, vattenfrukter och vitt cederträ.

Lolita Lempicka Ladies 
En förtrollande och spännande parfym som är varm, mjuk och sensuell.

Moschino Funny!
En fräsch parfym som kommer i en söt flaska med fina detaljer.

Lycka till!

Anna ☺

Gott&Blandat

bloggnov

Klänning 899 kr, BH Lascana  349 kr, Sandalett 899kr, Parfym Versace 599 kr, All Soft schampo Redken fr 229krAll Soft balsam Redken fr 229kr

 

klanning bh sko parfym balsam

 

Jul, jul strålande jul!

Snart är advent här och nedräkningen till julafton kan börja. Har du börjat fundera på vad du ska köpa till nära och kära i julklapp än? Om inte bjuder jag på mina bästa Halens-presenttips här nedan.

Halens rimstuga! Brukar du rimma på dina paket? Det brukar vi i vår familj, rim är en trevlig tradition och gör öppningsceremonin mer spännande och humorfylld. För att bespara din tid har vi tagit fram några passande rim på vår hemsida – varmt välkommen dit! 

 

bloggnov

Klänning 249 kr,  Set 149 kr,  Laptop 3 795 kr, Rosa armband 249 kr, Silver armband 129 kr, Bälte 129 kr, Parfym Paris Hilton SLUTSÅLD, Tunika 249 kr

En riktigt stämningsfull jul & ett riktigt roligt nytt modeår!

PS. Hos oss handlar du i lugn och ro och utan risk för baciller ända fram till 19:e december. På halens.se ser du vilka varor som är märkta med leveransgaranti (garanterad leverans innan julafton) eller så ringer du vår trevliga kundtjänst och frågar.

svartklanningspets setvantarmossa laptoprosa rosaarmband nitbalte silverarmband tunika