Meny Stäng

Etikett: Påslakanset

Vårfräscht sovrum

Med reservation för att vädret inte riktigt vill som jag känns det ändå som att våren är på väg. Peppar peppar. Om inte så märks det i alla fall på en del av våra nyheter som går i härligt pastelliga toner. Några av mina favoriter kommer från populära märket Gripsholm och gör sängen sådär extra inbjudande. Fina påslakanset och mjuka kuddar gör kort och gott vilket sovrum som helst vårfräscht och fint!

Gripsholm vårKuddfodral Emma, kuddfodral Lilian, påslakanset Lilian, kuddfodral Anna, golvlampa Rönnäng

Bädda med vinterkänsla

Hej och gott nytt år från ett kallt och ruskigt Borås! Stormen Svea har dragit förbi och kvar är en mulen och grå himmel. Kontoret är ganska ödsligt en dag som denna, vi är några tappra själar som jobbar och står i. Men snart är det fredagsmys och helg, längtar mest efter att få sova ut och ta de lediga dagarna som de kommer. Och apropå sova har vi några riktigt trevliga påslakanset som passar såhär i vintertid. Visst är mönstret urläckert?!

Signe x3

SOV KUNGLIGT!

Sova ska man göra riktigt bekvämt och för min del får det gärna vara mycket kuddar och ett stort mysigt täcke. Jag tycker också att det är snyggare att bädda med ett större täcke, sängen ser mer inbjudande och gosig ut.

Utbudet av påslakanset i kingsize-modell kan ibland vara svårhittade, vi har dock tre riktigt läckra set som passar i vilket hem som helst. Just nu har vi dessutom ett erbjudande, köp ett av påslakanseten nedan tillsammans med ett kingsize-täcke för endast 499 kronor. Lägg både påslakanset och täcke i varukorgen så dras rabatten av i kassan.

Kingsize

Påslakanset Good Night  –  Påslakanset Blommor  –  Påslakanset Amerikanska flaggan

Vackra påslakan!

Att sömnen är viktig vet alla, men såhär i sommartiderna kan det kännas tråkigt att gå och lägga sig tidigt när nätterna är ljusa och varma. Något av det bästa jag vet är i alla fall att krypa ner i en nybäddad säng med nytvättade lakan. Men oavsett hur rena och fräscha lakanen är så är det inte särskilt kul att lägga sig bland dem om de är urtvättade och noppriga.

Därför är jag nu extra glad att vi nu har utökat vårt sortiment av svenskdesignade påslakanset tillverkade av 100 % bomull. De olika påslakanseten från Borganäs kostar alla 199 kronor!