Ett område som vi ständigt förbättrar är – passform. Alla kroppar ser olika ut och ändå ska vi anpassa oss till ett fåtal storlekar. När man handlar på distans är det extra viktigt att passformen är bra och att plagget verkligen ser ut som det gör på bilden i katalogen eller på nätet.

Innan vi lägger in varorna på lagret så har vi haft tre – fyra prover som mätts och provats av för att du som kund skall bli nöjd. Är något prov inte korrekt påpekas måttavvikelser och leverantören får skicka ett nytt prov för godkännande. Dessutom kontrolleras leveransen när den kommer till huset.

elin-inkop1

Prover som skall bli mätta och testade på kvalitetskontrollen. 

katarina-provar-kopia1

Här provar vi höstjackor mitt i sommaren, det är inte alltid som de skor och byxor man har på sig för dagen matchar övrig outfit. 

När det gäller våra externa varumärken har vi inte samma möjlighet att påverka passformen, men vi försöker i största utsträckning att prova av allt och skriva in kommentarer i informationstexten ifall storleken avviker från halens övriga sortiment. Sedan knappt ett år tillbaka kan även du som kund skriva kommentarer och ställa frågor på hemsidan. Genom att läsa kommentarerna kan man ofta få en uppfattning om vad andra kunder tycker om plagget.

Vi hörs snart igen!

//Elin