Meny Stäng

Etikett: pasteller

Snygga hjälpredor i köket

Köksmaskiner är inte längre bara praktiska hjälpredor i köket, nu för tiden är de ofta så snygga att de kan stå framme om plats finns. Det är heller inte särskilt ovanligt att köksmaskiner florerar på sociala medier i samband med matlagning och bakning. Då vill man ju ha en modern maskin och inte en som sett bättre tider!

Gear har precis släppt en serie med läckra maskiner i härligt pastelliga toner. Välj mellan färgerna creme, mintgrön och rosa. Tror att ni vid det här laget vet precis vad jag hade valt! 😉

Gear kollageElvisp Olivia, blender Alice, stavmixer Ella, köksmaskin Jane

BLOGGSPANING – MJUKA PERSIKOTONER

Nu börjar vårvädret sakta men säkert skölja över Europa och vårmodet har verkligen börjat blomstra i bloggvärlden. En trendfärg som jag tror att vi kommer att få se mycket av i vår är mjuka persikotoner eftersom de passar bra till en lätt solbränna och går att matcha med vårens hetaste trend – pasteller. Vill man vara riktigt trendriktig ska man göra som vackra Kristina från bloggen "Kayture" och låta hela outfiten gå i olika persikonyanser, från topp till tå. Det ger ett väldigt mjukt intryck och passar perfekt för alla oss som gillar den romantiska stilen. Om ni gillar denna trend tycker jag att ni ska spana in Kristinas blogg för hon är en mästare på området och nedan har jag plockat ihop några härliga plagg från Halens som känns helrätt för denna trend!

Gå direkt till produkterna: klänning med ärm, ärmlös klänning, klackar, halsband

BLOG SPOTTING – PASTELS WITH PASTELS

Bloggvärlden är betydligt snabbare än modemagasinen på att snappa upp trender så därför kommer jag en gång i veckan att tipsa er om "Veckans trend" i bloggvärlden. Denna vecka måste jag slå ett slag för alla pasteller som syns i de största bloggarna runt om i världen. Svart är "gårdagens nyhet" och nu är det ljusa pasteller som gäller, gärna matchade tillsammans i en och samma outfit. En bloggare som är riktigt duktig på detta är Chiara från bloggen "The blonde salad". Hon blandar gärna 2-3 pasteller i en och samma outfit och lyckas ändå se supercool ut! Nedan har jag plockat ihop några personliga favoriter från Halens som passar perfekt för er som vill haka på denna trend!

Gå direkt till produkterna: mintgröna jeans (399:-), lila och rosa tröja (199:-), örhängen (149:-), klackar (1699:-)