Meny Stäng

Etikett: Prisvärt

Sommarsömn!

Äntligen har sommarvärmen spridit sig över landet! Jag älskar solen och värmen och vill inte gärna klaga, men jag måste erkänna att det blir lite för varmt under täcket om nätterna. Jag vet att det finns många som känner igen sig och ogärna vill vakna svettigare än man gick och lade sig. Därför vill jag tipsa om detta bäddpaket!

Paketet innehåller två kuddar och två täcken, tunna och svala till sommaren och perfekta som extra täcken/kuddar för gäster året om!

Prisvärda skal

Många tycker ju om att dekorera sin älskade iPhone, och jag kan förstå varför.

Själv är jag inte lika stor på själva dekorerandet, men jag vill gärna skydda min telefon; framför allt tycker jag att den är riktigt lätt att tappa i backen när man tar upp den ur fickan med sin glatta baksida. Därför uppskattar jag ett skyddande skal för baksidan som samtidigt gör den greppvänligare.

Vi har nu fått in märket CDN, och de har ruggigt prisvärda skal för iPhone som ändå håller hög kvalitet. Rekommenderas varmt!

Fotoramsfynd

Digitala fotoramar är en sån där produkt som är riktigt smart och som många vill ha, men som många ändå aldrig riktigt får upp ögonen för. Varför vet jag inte riktigt.

Vi har ett superpris på en fin och bra ram från Acer just nu, men det är en tidsbegränsad kampanj och den kan snart vara slut – därför vill jag passa på och tipsa om den här. Perfekt för att liva upp hemma, med ständigt aktuella bilder eller fina bildspel.