Inlägg taggade som ‘Schampo’

Pantenes återtåg

september 17th, 2012 av Anders

Nu under hösten lanseras det klassiska märket Pantene i Sverige igen, efter många års frånvaro – och vi har privilegiet att kunna göra produkterna tillgängliga på Halens.se redan nu!

Pantene är ett av världens största märken, och de har ett stort utbud av riktigt bra schampon, balsam och inpackningar som kan göra underverk med skadat, tunt, färgat, frissigt eller torrt hår. Jag rekommenderar ett besök på deras nystartade svenska hemsida för en guide genom deras produktflora.

Du hittar också självklart det nya utbudet hos oss!

Vårda håret med WEN

maj 7th, 2012 av Anders

Vi har fått in några roliga nyheter från TV-shop de senaste dagarna. Den jag själv tycker är mest intressant är faktiskt WEN, det revolutionerande nya schampot.

Det speciella är inte bara att du får allt i ett enda medel, utan att det inte löddrar! Det känns tydligen väldigt ovant i början, och det är lätt att få för sig att det inte blir rent, men rent blir det – renare, och på ett mycket skonsammare sätt än något annat schampo kan leverera.

Hösthår – efter sommarens sol & salta bad

september 2nd, 2009 av Anna

Helt plötsligt står hösten utanför dörren och de varma sommardagarna blev ett vackert minne blott. Är det någon som blir glad så är det nog håret som inte vill få mera sol, salta bad & varma vindar….

Dags att unna vårt hår lite extra omtanke och vård. Visste du att värme, styling och yttre påverkan från sol och avgaser succesivt bryter ner hårets yttre lager? Ingen är då gladare än jag att vi fått in underbara produkter från Redken. De är vetenskapligt framtagna och är otroligt bra om du frågar mig. Inte nog med det – de luktar fantastiskt gott, de är snygga, effektiva och milda också. Finns för alla hårtyper allt från blont och färgat hår till mjällig hårbotten och after sun schampoo. Vad mer kan man begära?

redken

Ps, Tvätta håret varje dag? Glöm det, för mycket hårtvättande ökar faktiskt den naturliga produktionen av fett och skapar därmed obalans i hår och hårbotten. Varför inte skona hår och hårbotten samtidigt som du då både sparar på miljön och din plånbok?

Hela vårt Redkens sortiment hittar du HÄR .

Härliga hösthårhälsningar :D

Anna

Månadens fråga

Vilken av följande trender gillar du bäst?

Se resultat

Loading ... Loading ...

Följ oss även på

Vi som skriver på bloggen

Nyhetsbrev

Lämna din mailadress och ta del av våra nyheter och spännande erbjudanden!

Senaste katalogen

Katalog - April

Senaste filmerna