Meny Stäng

Etikett: shabby chic

Porslin & pasteller

Den här nya läckra porslinsserien, som vi kallar för Meja, har verkligen blivit en favorit hos mig. Jag är svag för rosa och tycker att de snygga shabby chic-slitningarna ger en skön känsla. Dessutom passar de tre färgerna så pass bra ihop att man med fördel kan mixa och matcha som man själv tycker!

H15A38Mugg Meja, gryta Meja, pajform Meja

Shabby chic i det gröna

När vi får in så vackra möbler som serien nedan önskar jag att jag hade en egen trädgård. Då hade jag slagit till på denna otroligt romantiska och lantliga serie i shabby chic-stil. Tänk att få plantera sommarblommor och kryddor i de vackra hyllorna eller slå sig ner för en härlig kopp kaffe i sommarskuggan.

I serien som vi kallar för Orion finns ett stol-set med tillhörande bord och tre olika hyllor. En hörnhylla med tre hyllplan, en större hylla med fyra hyllplan och en ihopfällbar lite lägre hylla med tre olika hyllplan. De olika möblerna är lika snygga tillsammans som var och en för sig, när de lackar mot kallare tider är de dessutom enkla att fälla ihop för smidig förvaring.

Längst ner finns länk till respektive möbel!

Kollage

Stol 2-pack 598kr  –  Bord 499 kr  –  Hörnhylla 399 kr  –  Hylla 749 kr  –  Ihopfällbar hylla 399 kr

In the media

Vi blir lika glada varje gång som ni bloggare gör fina inlägg om oss. I dag har jag lyft fram House of Helfrida som pratar varmt om oss. Tack för dina fina inlägg 🙂

Vit, vitare, vitast!

 Hej på er alla vitälskande kunder!

För jag antar att det är fler än jag som har fallit pladask för den vita inredningstrenden? Fransk lantstil, shabby chic eller bondromantik – kärt barn har många namn. Stilen är ljus, feminin med inspiration från danska och franska lanthem. Vitt blandas med antika möbler och romantiska detaljer vilket gör det roligt och lätt att sätta sin egna personliga charm på inredningen.

 

Ett enkelt sätt att skapa stämning är att samla ett gäng ljusstakar gamla som nya på en bricka. Vill du piffa till dem ytterligare kan du knyta siden- eller virkade band runt ljusstakarna. Bredvid kan du ställa en krukväxt eller en vas med några murgrönsrankor som kan slingra sig runt fatet. Om du har blockljus kan du fästa gamla bokmärken runt med hjälp av ståltråd eller snöre.

 

hem21

Det är så mycket som jag vill visa dig från vårt sortiment så jag har plockat ihop ett kollage med mina favoritprylar som passar bra till den vita stilen. Våga blanda själv det är en underbar känsla.

 Lycka till!

Jessica

hatthylla taklampa ljuslykta sideboard ljuslykta soffbord dagbadd stol badrumsmatta dagbadd