Meny Stäng

Etikett: Skydd

Prisvärda skal

Många tycker ju om att dekorera sin älskade iPhone, och jag kan förstå varför.

Själv är jag inte lika stor på själva dekorerandet, men jag vill gärna skydda min telefon; framför allt tycker jag att den är riktigt lätt att tappa i backen när man tar upp den ur fickan med sin glatta baksida. Därför uppskattar jag ett skyddande skal för baksidan som samtidigt gör den greppvänligare.

Vi har nu fått in märket CDN, och de har ruggigt prisvärda skal för iPhone som ändå håller hög kvalitet. Rekommenderas varmt!

Erbjudande på Pest Reject

Ett snabbt tips för er som missat nya succén Pest Reject – vi kör nu en specialkampanj som ger dig två stycken enheter för endast 499 kr (normalpris 598 kr)! Missa inte denna; perfekt för den som vill använda Pest Reject i en villa eller större lägenhet, så att hela ytan täcks.

Passa på!

Äntligen Antivirus!

Jag har haft ett ganska tråkigt förhållande till antivirus – jag har mest tyckt att programmen är i vägen, för att vara ärlig. De har gått trögt, gjort att datorn tar en evighet att starta upp och har ställt massor av jobbiga frågor.

Trodde jag…

Nu har jag testat senaste versionen av Norton 360, och det är faktiskt bara att kapitulera – det märks inte ens att det är igång, i ett par fall kunde det till och med förbättra min dators prestanda. Det har dessutom en mängd trevliga skydd för det man pysslar med på internet – e-handel, bankärenden och mycket mer. Samt självklart en online-backup så du kan skydda viktiga filer. Det finns så klart också en full uppsättning programvaror från Norton, för dig som nöjer dig med ett enklare skydd. Så nu blir det antivirus på mina datorer framöver, faktiskt. Är lite förvånad själv.

Just nu har vi fått in en specialdeal för er som går och kikar på dator – vi erbjuder 50 % rabatt på Norton 360 vid köp av en dator. Missa inte detta!

White Diamonds

Det finns väldigt många skal att välja bland till en smartphone – särskilt om man har en iPhone. För mig som väljer sortiment känns det ibland som att man bara drunknar i nya fodral, med samma gamla utformningar och färger.

Nya White Diamonds är dock en helt annan sak. De här fodralen är häftiga på riktigt, och kommer att få din telefon att sticka ut på allvar. Här finns fantasifulla motiv, massor av färgskiftningar och snygg metallic och dessutom är de kompletterade med Swarowski-kristaller. Finns även fodral till iPad, om man vill matcha!

Omtänksam present

Vi har precis fått in en produkt som jag själv starkt överväger att ge bort i present – tyvärr, för jag önskar att jag inte skulle behöva det. Jag talar om ILA Överfallslarm.

Man önskar ju att en produkt som denna inte skulle behövas alls. När den nu tyvärr behövs, så tycker jag dock det är väldigt bra att det tagits fram ett diskret och elegant larm, som inte tar plats eller väcker massor av uppmärksamhet, men som finns där och gör sitt jobb när det behövs. Det är riktigt bra tryck i ljudet också, man blir väldigt överraskad.