Meny Stäng

Etikett: Stavmixer

Snygga hjälpredor i köket

Köksmaskiner är inte längre bara praktiska hjälpredor i köket, nu för tiden är de ofta så snygga att de kan stå framme om plats finns. Det är heller inte särskilt ovanligt att köksmaskiner florerar på sociala medier i samband med matlagning och bakning. Då vill man ju ha en modern maskin och inte en som sett bättre tider!

Gear har precis släppt en serie med läckra maskiner i härligt pastelliga toner. Välj mellan färgerna creme, mintgrön och rosa. Tror att ni vid det här laget vet precis vad jag hade valt! 😉

Gear kollageElvisp Olivia, blender Alice, stavmixer Ella, köksmaskin Jane

Senaste favoritprodukten

Jag har fått en ny bästa kompis i köket!

Electrolux värsting-stavmixer känns helt fanatastisk i handen och kan mixa, krossa eller mosa det mesta, vilket är perfekt för mig som gillar matlagning men inte direkt kan hacka sådär som en proffskock… allt går så mycket snabbare. Framför allt är det hackardelen man får med till som är outstanding – har aldrig testat en bättre till någon stavmixer, och den går mycket snabbare att ta fram och dra igång med än en vanlig matberedare.

Rekommenderas!

Färgsprakande

Det har blivit storsuccé för Electrolux nya Colour-serie här hos oss, och det är lätt att se varför.

Hushållsprylar av bra kvalitet till ett riktigt bra pris, som samtidigt sätter riktigt fin färg på köket. För under en tusenlapp kan man liva upp morgonköket med exempelvis en ny brödrost, en ny vattenkokare och en ny kaffebryggare. Eller varför inte skaffa ny stavmixer, blender och elvisp så du kan spraka i färg när du lagar mat?

Samtliga produkterna kostar 295 kr just nu, förutom blendern som ligger en hundralapp högre.