Hösten står inför dörren vilket ju innebär att inomhus-aktivitererna börjar ersätta leken utomhus. Själv är jag så där barnsligt förtjust i data- och tv-spel av olika slag. Varje höst bör enligt min mening invigas med att investera i ett par nya spel!

För er som har ett Nintendo wii hemma skulle jag vilja rekommendera det roliga och humoristiska spelet Super Mario Galaxy (549 kr). För oss som är uppvuxna med Nintendo (jag spelade själv Nintendo 8-bitars när jag var liten) blir detta Galax-spel lite av en nostalgiupplevelse!

"Den ultimata Nintendo-hjälten tar det ultimata steget ut i rymden. Följ med Mario när han leder TV-spelen in i en ny era, och trotsar tyngdkraften på alla planeterna i galaxen. Skaka, luta och peka! Mario drar nytta av alla de unika möjligheterna med Wii-kontrollen och Nunchuk-tillbehöret, och släpper loss nya rörelser när spelarna skakar kontrollen och till och med pekar på och drar föremål med pekaren."

suer_mario_galaxy

För er som har ett Playstation 3 vill jag istället rekommendera två "klassiker" och stora favoriter i många hem (och på många fester). Jag talar givetvis om Singstar (649 kr),

singstar

och om Guitar Hero World Tour (699 kr).

guitar_hero

 Jag ser i alla fall fram emot en härlig höst, med några timmars spelande här och där 🙂

/ Judith