Meny Stäng

Etikett: Tävling (sida 1 av 2)

Cotton ball

Det har blivit populärt att belysa hemmet med ljusslingor och jag måste erkänna att jag har fastnat för trenden totalt. Själv har jag en vit variant av vår läckra slinga Cotton Ball hemma men vi har så många härliga färgkombinationer att jag knappt kunde välja. Vill man kan man ju dessutom variera efter årstid eller när man vill ha en förändring!

PS! Vill du vinna den turkosa på bilden nedan? Spana då in vår Instagram @halenshemma!

Cotton balls

Vinn boxningshandskar

Ett par läckra boxningshandskar från Casall kom till kontoret men blev liggande där, därför tävlar vi nu ut dem! Vill du kamma hem dessa skönheter i storlek M är reglerna enkla. Följ oss på Instagram (@halenshemma) och tagga en kompis i tävlingsbilden till boxningshandskarna. En vinnare utses på onsdag efter lunch!

Boxningshandskar

Måndagstävling!

Godmorgon måndag! Visst var det lite segt att gå upp idag? Det tycker vi också, därför kickstartar vi denna vecka med en tävling! Kika in på vår Instagram, @halenshemma, för att se hur du går till väga för att vinna dessa två superläckra kuddfodral. Busenkelt och en riktigt skön måndagspepp helt enkelt! Vill du inte tävla men ändå förvärva dessa godbitar? Då klickar du enkelt hem dem här!

Kuddar IG

Vinnarna i tävlingen – Vinn en ny garderob

vinnare_jultävling_2013

VINN EN NY GARDEROB!

Var med och tävla om en ny garderob – vinn ett presentkort på 2000 kronor på halens.se. Spana in alla våra härliga julklappstips för att hitta den produkt som DU tror blir julens hetaste klapp!

jultävling_2013

 

Änglahoppet 2013 på Borås Fältrittklubb

I helgen gick Änglahoppet, nordens äldsta ponnytävling, av stapeln på Borås Fältrittklubb. Halens var med och sponsrade arrangemanget och fick vårt alldeles egna Halenshinder!

IMG_0746

_________________________________________________________________________________________

IMG_1922

_________________________________________________________________________________________

IMG_4162

_________________________________________________________________________________________

IMG_4813

_________________________________________________________________________________________

TOP MODEL – ESTLAND

I fredags fick vi besök av Estländska Top Model, vilket innebar modellerna och deras Top Model- samt produktionsteam. Det blev en rolig och händelserik dag som spenderades i studion från tidig morgon till sen kväll. Hår och Make hade det stressigt värre då samtliga modeller skulle sminkas, inte bara en utan 2 gånger, och alla modeller skulle dessutom få ny frisyr mellan plåtningarna. Kläder på, kläder av, ny modell, kläder på och kläder av. Allt skedde dessutom med en eller två kameror i ansiktet. Som sagt så var det en mycket händelserik och spännande dag och vi ser fram emot att få se resultatet senare i höst!

 

 

 

 

TACK… alla tävlande i vår Happy Holly tävling!

Äntligen tävlingsdags!

Vinnaren i vår tävling nr 2 ääääär…

Stort grattis Maria!

Vi gillade starkt dina konkreta förslag på förbättringar hos oss. Feedback är något som vi gillar starkt och det finns inget bra som inte kan bli bättre. Vi kommer aldrig bli nöjda 😉  Tack alla ni som deltagit i vår tävling. Vi fick in tokmånga härliga bra svar från er. Håll utkik snart hittar vi säkert på någon ny rolig tävling på vår blogg. Ha nu en fantastisk helg för det ska jag ha 🙂