Meny Stäng

Etikett: Tillbehör

Glitter och glamour!

Vem blir inte glad av att ha ett glamouröst skal eller fodral till sin mobiltelefon? Jag tycker i alla fall att det är ett väldigt enkelt sätt att sätta en guldkant på vardagen.

Därför vill jag tipsa om vårt nya märke Celly som erbjuder mängder av telefontillbehör med spets, glitter, nitar och speglar!

Altec Lansing

Självklart får vi in nya varumärken hela tiden – det gäller ju att inte stanna upp. Just förra veckan fick vi dock in ett par nya varumärken som jag personligen är väldigt förtjust i – Xtrememac och Altec Lansing.

Det görs ju otroligt mycket tillbehör till datorer och telefoner, framför allt till Apples maskiner, men vissa märken sticker ut. Har man en riktigt fin iPhone, då vill man faktiskt att tillbehören ska kännas lika fina, både vad gäller kvalitet och design, och då kan jag verkligen rekommendera dessa märken!

Philips <3 iPhone

Philips lyckas ofta skapa roliga produkter med en trevlig och nyskapande design – allt från deras Ambilight-TV till snygga musiksystem. En annan personlig favorit är deras LivingColors-serie med färgskiftande lampor.

Nu har turen kommit till iPhone, och de små tillbehören är verkligen unika! Funktionen och kvaliteten är bra, men det är designen som verkligen får dem att sticka ut.

iPhone och allt därtill

Så har det då äntligen hänt – iPhone har kommit till Halens! Denna ultimata pryl som förändrat hur vi ser på telefoner (ja, jag har också en).

Förutom att vi har iPhone i sig, så har vi skapat en helt ny kategori som innehåller alla de tillbehör som man naturligtvis måste skämma bort sin älskade telefon med. Skal, skydd, headsets, dockningsstationer, högtalare, laddare, hållare… listan är näst intill ändlös.

Kika in i vår nya kategori – iPhone!