Inlägg taggade som ‘Tillbehör’

Glitter och glamour!

september 9th, 2013 av Mikaela

Vem blir inte glad av att ha ett glamouröst skal eller fodral till sin mobiltelefon? Jag tycker i alla fall att det är ett väldigt enkelt sätt att sätta en guldkant på vardagen.

Därför vill jag tipsa om vårt nya märke Celly som erbjuder mängder av telefontillbehör med spets, glitter, nitar och speglar!

Altec Lansing

december 12th, 2011 av Anders

Självklart får vi in nya varumärken hela tiden – det gäller ju att inte stanna upp. Just förra veckan fick vi dock in ett par nya varumärken som jag personligen är väldigt förtjust i – Xtrememac och Altec Lansing.

Det görs ju otroligt mycket tillbehör till datorer och telefoner, framför allt till Apples maskiner, men vissa märken sticker ut. Har man en riktigt fin iPhone, då vill man faktiskt att tillbehören ska kännas lika fina, både vad gäller kvalitet och design, och då kan jag verkligen rekommendera dessa märken!

Philips <3 iPhone

juni 29th, 2011 av Anders

Philips lyckas ofta skapa roliga produkter med en trevlig och nyskapande design – allt från deras Ambilight-TV till snygga musiksystem. En annan personlig favorit är deras LivingColors-serie med färgskiftande lampor.

Nu har turen kommit till iPhone, och de små tillbehören är verkligen unika! Funktionen och kvaliteten är bra, men det är designen som verkligen får dem att sticka ut.

iPhone och allt därtill

april 12th, 2011 av Anders

Så har det då äntligen hänt – iPhone har kommit till Halens! Denna ultimata pryl som förändrat hur vi ser på telefoner (ja, jag har också en).

Förutom att vi har iPhone i sig, så har vi skapat en helt ny kategori som innehåller alla de tillbehör som man naturligtvis måste skämma bort sin älskade telefon med. Skal, skydd, headsets, dockningsstationer, högtalare, laddare, hållare… listan är näst intill ändlös.

Kika in i vår nya kategori – iPhone!

Månadens fråga

Vilken av följande trender gillar du bäst?

Se resultat

Loading ... Loading ...

Följ oss även på

Vi som skriver på bloggen

Nyhetsbrev

Lämna din mailadress och ta del av våra nyheter och spännande erbjudanden!

Senaste katalogen

Katalog - April

Senaste filmerna