Meny Stäng

Etikett: träning (sida 1 av 2)

Fri frakt på hårda varor!

Lagom till påsk och ledighet bjuder vi på fri frakt på alla våra hårda varor! Det vill säga fri frakt på möbler & inredning, träning och elektronik. Passa på att klicka hem nya påslakan, fina utemöbler, en grill till sommaren, redskap till träningen, smarta köksmaskiner eller den senaste elektroniken.

Erbjudandet gäller till och med den 23 april. Trevlig shopping och glad påsk!

Kollage fri frakt

Ta cykeln i vår

Ett vårtecken för mig är att börja använda min cykel igen, ett färdmedel med så otroligt många fördelar. Att få frisk luft och motion samtidigt som jag tar mig fram snabbt och smidigt tycker jag är tummen upp.

Just en sådan bra vardagscykel är denna, vår Cykel Elegant. En sådan som är perfekt till jobbet, affären eller kompisarna. Finns både med enväxlat eller treväxlat system och har en ramhöjd på 51 cm och hjulstorlek på 28 tum. Ramen har en pulverlack täckt med en skyddande klarlack som ger den en fantastiskt snygg lyster. En riktigt schysst hoj med andra ord!

Cykel

Träna hemma

Att faktiskt packa väskan och ge sig iväg till gymmet kan vara lättare sagt än gjort. Jag har själv haft ett antal gymkort som blivit allt annat än utslitna. Det har tyvärr kostat lite men den positiva effekten är att jag istället har lärt mig vilken träningsform som funkar för mig. Löpning och power walks har nämligen blivit min räddning.

Ibland stoppar dock vädret mig från att ge mig ut och då tycker jag det är toppen att ha ett gångband hemma. Då finns det liksom inga ursäkter till att inte motionera! Med vårat gångband från Centurion kan du både promenera och jogga, och bäst av allt är att du kan ställa det framför TV:n och samtidigt kika på favoritprogrammet. När man är färdigtränad fäller man enkelt ihop det och rullar undan det, smidigt och lätt. Läs mer om gångbandet här.

gångband

Höj träningsmotivationen!

Känns nyårslöftet om att komma igång med träningen tungt och jobbigt? Ibland är det svårt att hålla motivationen på topp och då gäller det att peppa sig själv så gott man kan. Jag tänkte därför passa på att tipsa om den perfekta träningsföljeslagaren Fitbit Flex!

Armbandet som är bekvämt och snyggt med sin slimmade design mäter steg, distans, kaloriförbrukning och aktiv tid hela dygnet. Sätt upp dagliga mål och håll koll på om de uppnås med armbandets lysdioder. Vilket mål du ska nå bestämmer du själv: antal steg, distans eller kalorier.

På natten registrerar den din sömn och väcker dig med ett tyst, vibrerande alarm på morgonen. För över din aktivitetsdata trådlöst via bluetooth eller USB till din mobila enhet och följ din dagsform dag för dag. Om detta är moroten du behöver för att kämpa på i vår kan du läsa mer om fitnessmätaren här!

fitbitflex 2

KICKSTARTA ÅRET!

Dags att börja träna? Missa inte att spana in våra snygga träningskläder. Mönstrade träningstights, färgglada toppar och mycket mycket mer, från 129 kr! Klicka här för att komma till avdelningen.

138615090406572802-product-magnify-large

 

active_blog1

 

active_web_066

 

active_web_093

NextFit W8-Fight Borås

I torsdags var de kvinnliga deltagarna i NextFit W8-Fight Borås här på Halens för att prova ut träningskläder. Alla deltagare skall få var sitt kit med träningskläder för inom- och utomhusbruk från Halens att använda i kampen mot ett sundare liv!

NextFit W8-Fight Borås är en kamp där 10 stycken personer kommer att delta i ett speciellt program där fri träning, dietist, föreläsningar och personligtränare ingår, allt för att personerna i fråga skall komma i gång med att träna och äta rätt.

Upplägget liknar Biggest Loser med undantag att deltagarna inte kommer att filmas på samma sätt. NextFit W8-Fight kommer dock att filmas under tre tillfällen under loppets gång av lokaltv.

Kampen startar den 11 november och håller på till 2 februari 2014. Vi önskar alla deltagare stort lycka till!

Följ deltagarnas resa här

NextFit W8-Fight

Vindjacka 499.-
Träningstights (långa) 299.-
Topp Active 199.-
Topp It´s all about me 199.-
Fleecejacka 249.-
Träningstights (korta) 249.-
Sport-bh 199.-

IMG_2834[3]

IMG_2835[3]

IMG_2839[1]

IMG_2841[1]

IMG_2846[2]

IMG_2847[2]

Tillbaka till goda vanor!

Nu har säkert många, liksom jag, kommit igång med träningen igen efter semestern. Därför känner jag mig extra inspirerad att inte bara gå till gymmet, utan även öka på mitt hemmagym med lite enklare produkter som smidiga hantlar, yogamatta och stepup-bräda.

När jag tränar vill jag vara omringad av starka och glada färger som ger mig energi att fortsätta när det börjar bli tungt och jobbigt. Därför vill jag tipsa om dessa snygga nyheter från Abilica! Starka och klara färger kombineras med rejäla och stabila produkter som inte gör dig besviken!

Kom i Form!

Jag tänker inte skriva någonting om hur jag själv tagit tag i mina nyårslöften… för det har jag inte. Men vi har i alla fall massor av fina produkter för att göra det, och ett par som jag fastnade för är Titan Fitness Hula Hoop, en modern klassiker som verkligen kan göra träningen rolig, samt Master Fitness Kettlebells.

 

Båda dessa två produkter är riktigt storsäljare, som nu dessutom är prissänkta. Nya träningsformer och övningar är ett perfekt sätt att motivera sig att komma igång igen efter en lugn helg!

Kampanjset från Casall

Jag brukar inte ge mig in och nosa på träningsprodukterna, men just idag har vi fått upp ett par av höstens träningspaket från Casall på hemsidan – och det är riktigt grymma erbjudanden. Vill tipsa om båda, faktiskt – totalpriset på paketet med exetube, matta, boll och hopprep är bra redan innan rabatten, men tack vare höstens satsning kan vi erbjuda det ännu billigare!

Träna med hantlar

Med hjälp av hantlar kan du både träna rygg, armar och axlar. En annan bra fördel med hantlar är att du inte behöver åka till ett gym för att träna utan kan göra det hemma. På en stressad vardag kan det vara svårt att ge den tiden för att gå till gymmet och man sparar tid att utföra dessa övningar hemma. Det kan vara ett bra sätt att komma igång och få rutin på sin träning och ifall man tycker det är roligt kan man alltid börja på gym vid ett senare tillfälle. Oftast är det svårt att komma igång men när man märker de första resultaten så ökar motivationen. Det går att kombinera mängder med bra övningar med hantlar.

Just nu har vi ett mycket bra hantelset, innehåller tre par hantlar  som passar utmärkt för olika typer av övningar. Hantelsetet från Abilica kostar 499 och levereras med ett praktiskt ställ, hantlarna väger 2×1, 2×2 och 2×3 kilo

© 2015 HALENS HEMMA. Alla rättigheter reserverade.

Tema av Anders Norén.