Meny Stäng

Etikett: TV Shop

Kan det mesta

Ett multiverktyg är verkligen ingen dum idé, har jag kunnat konstatera.

Det finns en hel del saker man vill slipa i ett vanligt hem – ett bord, kanske? Man kan också polera upp väldigt många saker hemma, inte bara bilen. Efter att ha använt ett sådant här verktyg ett tag nu kan jag konstatera att jag inte bara använt det mer än jag trodde; jag har också tagit tag i en del saker som annars inte hade blivit gjorda. Inte så dumt!

Nyttigt värre

Angående förra veckans bloggpost om att komma i form, så handlar det ju inte bara om träning – kosten är ju minst lika viktig vad jag förstått (jag är inte så duktig på just denna punkt).

En av våra storsäljare just nu borde kunna passa riktigt bra just inför denna säsong – nya Nutribullet, en speciell blender som låter dig göra nyttiga juicer och smoothies som innehåller hela frukten och hela grönsakerna! Lite grann som att dricka en sallad; mera mättande, bra energi inför träningen och massor av nyttigheter.

Vårda håret med WEN

Vi har fått in några roliga nyheter från TV-shop de senaste dagarna. Den jag själv tycker är mest intressant är faktiskt WEN, det revolutionerande nya schampot.

Det speciella är inte bara att du får allt i ett enda medel, utan att det inte löddrar! Det känns tydligen väldigt ovant i början, och det är lätt att få för sig att det inte blir rent, men rent blir det – renare, och på ett mycket skonsammare sätt än något annat schampo kan leverera.

Favoriten i rött

Vi har en lång tid sålt en av Tvins absolut största succéer – H2O Mop X5, ett riktigt bra städredskap för alla möjliga jobb där hemma. Den har haft sin karaktäristiska gröna färg, som fått den att sticka ut – men nu är det dags för den att sticka ut ändå lite mer!

Den nya röda färgen är riktigt kaxig, och matchar nog många av våra svenska vita och svarta hem perfekt. Och självklart får du fortfarande ett extra trepack mikrofiberdukar på köpet!

 

Flyg fula fluga flyg!

Bland vårens nyheter i kategorin "Känt från TV" tycker jag en sticker ut lite extra…

Jag tänker på "insektsskrämmaren" Pest Reject, en liten behändig enhet som placeras i ett av dina vägguttag, och som med en kombination av ultraljud och elektromagnetiska pulser för att störa alla former av småkryp och flygfän så de skyr ditt hem som pesten.

Fungerar det? Ja, tekniken är faktiskt rätt beprövad och det är ruskigt effektivt. Det har så klart mest effekt inomhus, vilket kan vara lite synd för oss svenskar som gärna skulle ha myggfritt på altanen, men det är ändock väldigt skönt att slippa krypen inomhus. Det är inte någon dyr lösning heller, om man jämför med myggspiraler, medel eller liknande.

Ab Circlen är sluten

Enormt populära Ab Circle Pro har varit vår mest populära träningsmaskin under 2011! Inte så konstigt, med tanke på att den är väldigt prisvärd och erbjuder en effektiv träning för magmusklerna, som faktiskt är riktigt jobbig och fungerar.

Nu kommer en nyhet för 2012 – uppdaterade Ab Circle Mini, med samma effektiva träning till ett bättre pris OCH i en mer kompakt maskin som är lättare att flytta undan. Jag tippar denna som en ny storsäljare.

Jättekula

Magic Bullet är en TV-shopprodukt som jag själv använt med stor behållning – den är perfekt för att hacka lök till köttfärssåsen med, och även perfekt för att mixa såser till alla former av indiska grytor. Den är även lysande om man vill göra egen barnmat (när man nu orkar göra det)…

Nu kommer nya "Magic Bullet Big Shot", och här blir det ett köp för min del i alla fall. Det var nämligen det enda som var lite trist med gamla kulan – ibland var den helt enkelt inte stor nog för att fälla bytet. Vi har dessutom ett extra bra pris på denna just nu, vilket gör att den passar perfekt under granen.

Skaka loss!

Nu har den äntligen hittat hit till Europa – the Shake Weight!

Den här produkten har funnits ett tag i USA, och där har den blivit lite av en snackis (som kidsen säger) mycket tack vare att den visats på Ellen Degeneres talkshow.

Principen är egentligen inte alls dum. Den använder en teknik som de kallar för "Dynamic Inertia", vilket ju låter som något av en självmotsägelse, men det är riktigt jobbigt att använda den och faktiskt även riktigt kul. Bra träning för överkroppen! Man ser dock lite… rolig ut när man håller på.

Jag lägger med ett filmklipp från Ellen som jag tror visar vad jag menar.