Meny Stäng

Etikett: vinnare

Vinnarna i tävlingen – Vinn en ny garderob

vinnare_jultävling_2013

TACK… alla tävlande i vår Happy Holly tävling!

Vinnaren i Ambassadör för Halens är…

header_ambassador_blogg

Då var vår första ambassadör korad i tävlingen, och det var svårt att välja bland alla fina bidrag. Mycket roligt att se att så många använt fantasin för att få fram de bästa egenskaperna med sin favoritprodukt hos oss. Tack alla som tävlade!

Vi gratulerar vår vinnare och månadens ambassadör Karin Forsberg som gjorde en fin liten video av sin favorit ballerinasko från Halens.se. Karin valde som vinst ett par fina blå mockaskor från Love Label. Det vinnande bidraget ser du här eller på vår Youtube kanal tillsammans med nya catwalks.

Men utöver dessa kunde vi inte låta bli att lägga till priser och belöna ett andra och tredje pris som får ett presentkort på 100 kr att handla för på Halens.se. Vi gratulerar även Marianne Eriksson för sin skodikt:

"Jag älskar ju skor,
men förstår om ni tror
att jag säger det för att vinna,
men jag är ingen falsk kvinna.
Jag drivs av en iver
som formligen river
stora hål i mitt hjärta
och vållar mig smärta
när jag ser exemplar
som jag inte redan har."

Slutligen en värdig tredje plats går till Susanne Elise Bergsmark Granfors för ett bra bildmontage: ambassador-fran-facebook

Håll utkik, snart tävlar vi igen. Lägg till blogg.halens.se som favoriter eller signa upp som fan på vår Facebook fanpage för att inte missa nästa tillfälle!

Vinnaren av månadens tävling!

 Nu har vi korat en vinnaren i den tävling vi har haft här på bloggen!

Tävlingsreglerna löd: Var med och tävla om att bli "Månadens Bloggare" och vinn 500 kr att handla för på Halens.se.

Tävlingen: Sätt ihop din "favoritoutfit" och publicera på din blogg. Döp inlägget till "Favoritoutfit från Halens". Bästa och mest kreativa sammansättningen vinner! Juryn består utav tre personer från vår modeavdelning.

Vi vill först passa på att tacka för alla fina och kreativa bidrag vi har fått in. Juryn var dock eniga kring vilket bidrag som skulle vinna.

Det vinnande bidraget skickades in av bloggerskan awesomedude. Grattis från oss på Halens 🙂awesome